وحشت2 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 780 عنوان انومالی 95 بازدید | 10 پست انومالی چطوره جنسیت هم گفته پسر 1401/11/23 | 22:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missyyyy عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1449 عزیزم به منم ان تی گفته احتمال ۹۰درصد پسر من منتظر انومالی ام ب شما چی گفته بود ان تیو اینکه هزینه سونو انومالیتون چقدر شد ازاد؟
وحشت2 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 780 تو سنو ان تی احتمال جنسیت چی داد بود چن درصد گفته بود بهت اصلا نگفت بهم
وحشت2 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/27 تعداد پست: 780 عزیزم به منم ان تی گفته احتمال ۹۰درصد پسر من منتظر انومالی ام ب شما چی گفته بود ان تی و اینکه هزینه ... نگفته بود ان تی بهم انومالی هم ۴۸۰شد به بیمه میشد ۳۹۰ که دکتری که میخواتم برم پیشش نبود این یکی هم فقط ازاد حساب میکرد شد همون ۴۸۰
missyyyy عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 1449 نگفته بود ان تی بهم انومالی هم ۴۸۰شد به بیمه میشد ۳۹۰ که دکتری که میخواتم برم پیشش نبود این یکی هم ف ... ممنون عزیزم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 جنسیت پسر و خدارو شکر چیزهایی که بررسی کرده خوبن فقط چرا نوشته شامل مچ دست و انگشتان نمیباشد ؟ برا منو چک کردن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22899 بعد خیلی چیزها رو هم چک نکرده چرا ؟ یا چک کرده و ننوشته ؟ به خودت توضیح داده ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞