mrs_anahiiid مدیر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 عنوان بتا ۸۷ | مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 26 پست چندبار پرسیدم ولی زیاد جواب ندادینخیالم راحت نشدطبیعیه بتا ۸۷ دوروز قبل موعد؟کم نیست؟ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 1401/11/23 | 21:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 ای جان منم تا همین امشب که سنو دادم حال تورو داشتم. ایشالا تو هم به زودی خیالت راحت میشه. ❤️ ای جانم بسلامتیچند هفته ای شما لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
رها۵۱۷۱۱ عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 1403 انشاالله مرسی گل جان عزیزم خیلی خوبه عدد بتات با اینکه قبل موعد رفتی
1shadzi عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 487 ای جانم بسلامتی چند هفته ای شما طبق آخرین پریودم هفته ۶ امروز تموم شده.ولی چون تخمک گذاری و لقاح دیرتر بوده ساک حاملگی کوچکتر لز ۶ هفته بود توی سونو. بتام هم برای همین پایین بود.
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 طبق آخرین پریودم هفته ۶ امروز تموم شده. ولی چون تخمک گذاری و لقاح دیرتر بوده ساک حاملگی کوچکتر لز ۶ ... ای جان انشاالله سلامت باشه عزیزم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
1shadzi عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 487 عزیزم خواهشمیکنم به عدد بتا فکر نکن من سر بتا که دوبرابر بشه خیلی بدبختی کشیدم اخرش ی دکتر با تجربه ... سلام عزیزمشما دکترتون گفت بتا مهم نیست؟ پس چی مهمه؟
1shadzi عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 487 ای جان انشاالله سلامت باشه عزیزم سلام عزیزمشما خوبی؟رفتی دکتر و سونو؟ اوضاع مرتبه؟
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 سلام عزیزم شما خوبی؟ رفتی دکتر و سونو؟ اوضاع مرتبه؟ سلام گلم ن هنوز برای سونو زودهنوبت دکتر هم برای یکم گرفتمبتام هم تکرار کردم دو برابر شده بودبا س تا دکتر مشورت کردم گفتن خوبه چطور مگه؟ لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
1shadzi عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 487 سلام گلم ن هنوز برای سونو زوده نوبت دکتر هم برای یکم گرفتم بتام هم تکرار کردم دو برابر شده بود با ... خدا رو شکرداشتم تاپیکهایی که شرکت کرده بودم رو میدیدم گفتم حالتونو بپرسم
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 خدا رو شکر داشتم تاپیکهایی که شرکت کرده بودم رو میدیدم گفتم حالتونو بپرسم قربونت عزیزم ممنون ازت لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
fatemhzeanab عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 916 سلام عزیزم شما دکترتون گفت بتا مهم نیست؟ پس چی مهمه؟ سلام عزیزم بتا من بالا میرفت بعدش میومد پایین دوباره ثابت موند مردم و زنده شدم. بعدش دکترم رو عوض کردم اون خیلی باتجربه بود .گفت نگران نباش .
1shadzi عضویت: 1400/10/07 تعداد پست: 487 سلام عزیزم بتا من بالا میرفت بعدش میومد پایین دوباره ثابت موند مردم و زنده شدم. بعدش ... مرسی عزیزماگر تهران هستید دکترتونو بهم معرفی میکنید؟
fatemhzeanab عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 916 مرسی عزیزم اگر تهران هستید دکترتونو بهم معرفی میکنید؟ نه عزیزم اراکمدکتر قائم مقام فراهانی