2821
2789
عنوان

بتا ۸۷

682 بازدید | 26 پست

چندبار پرسیدم ولی زیاد جواب ندادین

خیالم راحت نشد

طبیعیه بتا ۸۷ دوروز قبل موعد؟

کم نیست؟

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه خوبه زود رفتی ،من چهار روز بعد موعدم رفتم 450بود ،چون هر 48 ساعت دو برابر میشه منم اون موقع میرفتم احتمالا همینقدرا بود،احساسمم میگه نی نی ات پسره😅

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
نه خوبه زود رفتی ،من چهار روز بعد موعدم رفتم 450بود ،چون هر 48 ساعت دو برابر میشه منم اون موقع میرفت ...

خب خداروشکر خیالم راحت شد یکم

وای ن دختر میخام

ی پسر دارم  

لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 
عزیزم خواهشمیکنم به عدد بتا فکر نکن من سر بتا که دوبرابر بشه خیلی بدبختی کشیدم اخرش ی دکتر با تجربه ...

خدا خیرت بده...انشاالله ک همین باشه

مرسی عزیزم 

خدا خیرت بده...انشاالله ک همین باشه مرسی عزیزم 

بارداری  عزیزم  بسلامتی زایمان کنی خودت رو در گیر اعداد نکن 

برام دعا کن.

دکترم خیلی با تجربه بود البته بعد سه ماه رفتم پیشش .

اهل دارو دادن بی خودی نبود کلا میگفت بی استرس باش .

بارداری  عزیزم  بسلامتی زایمان کنی خودت رو در گیر اعداد نکن  برام دعا کن. دکترم خیل ...

مررررسی عزیزدلمممم

عزیزم مال من ۴ روز بعد موعد ۹۴ بود. شما زودتر از موعد هم رفتی. خیالت راحت باشه. ❤️

مرسی ی دنیااا

نمیدونین چقدرررر خیالم راحت میشه