2777
2789
عنوان

فکر میکنم دخترم بیش فعاله😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 867 بازدید | 43 پست
بردی چی گف دارو داد؟کتک نمیزنم ولی عصبیم میکنه دیگه گاهی سرش داد میزنم بعدش پشیمون میشم😭😭میشه بگین ...

الان تحت درمانه بله دارو مصرف میکنه عای عالی شده ب لطف خدا. پسر من بیش فعال از نوع عدم تمرکز داشت بخاطر همین اصلا حرف نمیزد حتی مامان بابا نمیگف بای بای نمیکرد مدام در حال ور رفتن با یچیزی بود ورجه وورجه نداشت کشوهام همش رو زمین پخش بود محتویاتش و خیلی چیزای دیگه 

هیچ کس ارزش اعتماد تو رو نداره پس ب احدی دلگرم نشو و اعتماد هم نکن ✌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بردی چی گف دارو داد؟کتک نمیزنم ولی عصبیم میکنه دیگه گاهی سرش داد میزنم بعدش پشیمون میشم😭😭میشه بگین ...

یک سال نیمه تقریبا دکتر بردنام شروع شد تا تشخیص پزشک شد 1سال و 8ماه الان 4سالشه میره مهد بهش مشق دادن😍😍😍🥰

یه مدت خانه بازی بردمش ولی هی مریض میشه الان خودمم مریضم اونم مریضه کلافم کرده 

تو گوگل سرچ کن رنگ امیزی من خودم عاشق این برنامه بودم 

اموزش الفبا

اموزش اعداد اینگیلیسی یا فارسی

واسش کارتون بزار ببینه 

یاد بده تو کارای خونه کمکت کنه مثلا لباسارو پهن کنه اسباب بازیاشو بزاره سره جاش عروسکاشو مرتب کنه

اب رنگ بخر براش نقاشی بکشه

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
یک سال نیمه تقریبا دکتر بردنام شروع شد تا تشخیص پزشک شد 1سال و 8ماه الان 4سالشه میره مهد بهش مشق داد ...

اخی خدا نگرش داره❣

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
خب عزبز دلم بیش فعالی چند نوعه نمیدونم تحقیق کردی یا ن؟ شایدم بچگی یکم شیطونه شما حساسی

آره عزیزم تونت خوندم وتو تاپیکای دیگه ولی اغلب نوشته بودن بعد سه سالگی میشه تشخیص داد شما توچه سنی بردین؟به نظرتون الان ببرم مشخص میشه؟

الان تحت درمانه بله دارو مصرف میکنه عای عالی شده ب لطف خدا. پسر من بیش فعال از نوع عدم تمرکز داشت بخ ...

برعکس دختر من فقط درحال حرف زدنه خوندم پرحرفی هم از نشونه هاشه وفقط فقط اهل خرابکاریه همش درحال لجبازیه فقط دوس داره آدمو حرص بده یعنی بفهمه داری از یه رفتارش حرص میخوری مگه دیگه ول میکنه کلید میکنه رو اون😑

بنظر من ب عنوان یک خواهر.، شما ی ویزیت ببرش پیش دکتر حالا همسرتم ندونه لااقل تشخیص داده بشه خیالتم راحت میشه. ان شالله ک بیش فعال نباشه

برعکس دختر من فقط درحال حرف زدنه خوندم پرحرفی هم از نشونه هاشه وفقط فقط اهل خرابکاریه همش درحال لجبا ...

آتیش پاره😂😂😂😂

بنظر من ب عنوان یک خواهر.، شما ی ویزیت ببرش پیش دکتر حالا همسرتم ندونه لااقل تشخیص داده بشه خیالتم ر ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی درست میگی حتما خودم میبرم ببینم نظرش چیه