2777
2789
عنوان

داداشم روانیه

2325 بازدید | 21 پست

بچه ها من ی دختر15 ساله هستم و داداشم 30 سالشه از 5 سالگی انگار سادیسم داره خیلی عضیتم میکرد از بچه گی کتک میخوردم فقط 5 سالم بود واقعا خسته شدم گوشیمومیگیره میگه چرا اینستاه داری باید 18 سالت شه بادوستام میرم بیرون میگه از این دختره خوشم نمیاد ب خدا اتاق برای خودم ندارم درس بخونم ب خداوندیه خدا از تو خونه تکون نمیخوره گوشیمم که ازم میگیره نمیزاره خونه دوستام برم هر 28 ساعت باهم صحبت میکنیم انقدر مادر بیچارمو عضیت کرده مامانم اون روز داشت از دستش گریه میکرد  از بچه گی عادت داشت منو جلو فامیلا شاخ نشون بده کتکم میزد جلو دختر عموم دختر خاله هام من فقط 12 سالم بود بعد دقیقا جلواونا منو میزد  که هر موقع اتو ازم داشته باشن ب داداشم بگن منو بزنن ب خدا خسته شدم فقط همون موقعی ک  ب دنیا اومدم دارم کتک  میخورم رفتم دکتر دکتر بهم کفت اضتراب شدید داری هیچ ناخن برای جویدن تو دستام ندارم امروز هم سگمو 7 بار کتک زد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچکس حریفش نیست؟ مادری پدری؟ حریف نداره زنش بدین اون حریفش میشه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

احساس میکنم اینجور بگم  بهتره 

بخاطر تفاوت سنیتون  تو دو تا دنیای متفاوت زندگی میکنین و همو درک نمیکنین  

داداشت ازدواج کنه راحت میشی   نگران نباش سعی کن  با سگت دم پرش نباشی و به قول خودت بهش اتو ندی   یکم صبر کن ازدواج کنه دیگه  ارزو ب دلت میمونه بیاد بهت گیر بده یا توجه کنه 😕😒

سگ بی جاره  رو نزار دم دستش بپلکه حیون گناه داره  مسولیت حیونی ک اوردی با خودته    اون اذیت بشه  باید جواب بدی ب صاحب اصلیش 

یکی از آرزوهام داداش بزرگتر بود،اغلب خیلی مهربونن و هواداره خواهر

اره بیشترشون ادمای خوبین ولی نه تو هر خانواده ای من داداش بزرگمو  خیلی بیشتر دوست دارم اینو اصلا نمیشناسم

عزیزم فقط و فقط تلاش کن و درستو بخون و سعی کن دانشگاه خوب قبول بشی.. بعدش شاغل بشی و درآمد داشته باشی.. جامعه امون متاسفانه خیلی ناامن شده 

اینم میخواد ازت مراقبت کنه بلد نیس.. امیدوارم زودتر سر به راه بشه.

هیچکس حریفش نیست؟ مادری پدری؟ حریف نداره زنش بدین اون حریفش میشه

مامانم بیچاره مغازع صب تا شب اداره میکنه ساعت 12 تا 11 شب اصلا هیچکی خونه پیش من نیست فقط صدای اون تو سرمه

پدرت مادرت از پس اش برنمی یان؟ چرا اتاق جدا نداری؟ خونه تون چند خوابه اس ؟

خونمون 2 خابس از همون موقع ب دنیا اومدم تو این خونه داریم زندگی میکنیم مامانم بیچاره اصلا خونه نیست که چیزی بگه کار میکنه بابامم بیکار عین عقب موندهها فوتبال میبینه هعی بهمون میخنده 7 بار داداشم بهم گفت اضافی

مامانم خیلی گفت اتفاقا همین حرفو 

قشنگم همین کار و بکن لطفا:)

میدونم سخته برات ولی اون بچه خیلی اذیت میشه 

ایشالا همه چی درس میشه و موفق میشی 

هروقت رفتی خونه خودت بعد هاپو بیار 🥲💚

ولی بدون میگذرن این چیزا فقط درستو بخون 

احساس میکنم اینجور بگم  بهتره  بخاطر تفاوت سنیتون  تو دو تا دنیای متفاوت زندگی میکنی ...

درسته راست میگی ولی 2 سال نامزد کرده از سر لج مامانم عقد نمیکنن ب خدا منم گناه دارم ادمم نمیتونم تو دنیای اجتماع زندگی کنم