2777
2789
عنوان

سینوزیتمم

54 بازدید | 5 پست

بچه ها من سینوزیت دارم چند ساله بدون فاصله باهامه هیچی خوبم نکرده همه چی امتحان کردم دیگه خسته شدم بوی دهنمم بد میکنه حالم بهم میخوره روشی ندارن شستشو با آب نمک هم تاثیری نداره تو رو خدا روشی بلدین کمکم کنید خیلی حالم بده💔😔

من ۲۰ ساله درگیرم عزیزم. خوب نمیشه همه چیز موقتیه. باید باهاش سازش کنی. یه جراحی ولی داره واسه تخلیه سینوس ها ولی اونم بعدش باز مراقبت میخواد بد چیزیه به خدا

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من ۲۰ ساله درگیرم عزیزم. خوب نمیشه همه چیز موقتیه. باید باهاش سازش کنی. یه جراحی ولی داره واسه تخلیه ...

خیلی حالم بده بخدا عنبرنسا بخور آنتی بیوتیک همه چی استفاده کردم دیگه گریم میاد همش خلط قورت میدم بسته بسته آدامس میخورم حس میکنم دهنم بوی بدی میده زیاد حرف نمیزنم وافعا خسته شدم 😔

خیلی حالم بده بخدا عنبرنسا بخور آنتی بیوتیک همه چی استفاده کردم دیگه گریم میاد همش خلط قورت میدم بست ...

منم همینم عزیزم. یه دکتر گوش و حلق و بینی برو یه دوره جنتامایسینی چیزی بهت بدهدلااقل حجم عفونت بیاد پایین ولی همینه دوباره چند ماه دیگه همین آشه همین کاسه

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز