2777
2789
عنوان

تداخل درسا

282 بازدید | 8 پست

سلام

من میخوام از عمد یه درس عمومی رو با تخصصی ای بردارم که تداخل دارن باهم چون ترم اخرم میتونم اگه تداخل داشت نامه بگیرم فقط یکیشو برم سرکلاس

میشه بنظرتون؟یا چون عمومیه ایراد میگیرن 

معرفی به استادم ۲درس دارم دیگه نمیتونم

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میشه ولی سامانع معمولا اجازه نمیده ک تداخل شدع هارد برداری معرفی ب استاد میتونی تا ۸ واحد ها

کامنتامو لایک نکنین لطفا🚫🚫🚫 خدایا به خاطر هرچی که دادی،ندادی،میخوای بدی شکرت.🤗 ۲۳ سالمه^.^

بله میتونی عزیزم من ترم آخر ۲۴ واحد داشتم دهنم صاف شد رفتم به دو تا استادمون گفتم من نمیکشم گفتن یه هفته اینو بیا یه هفته اونو کم کم کلا جفتشو نرفتم 🙆😂😂

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍
اره میشه ولی سامانع معمولا اجازه نمیده ک تداخل شدع هارد برداری معرفی ب استاد میتونی تا ۸ واحد ها

ما ۴واحده بیشتر نمیتونیم

بله میتونی عزیزم من ترم آخر ۲۴ واحد داشتم دهنم صاف شد رفتم به دو تا استادمون گفتم من نمیکشم گفتن یه ...

😁اهان من رفتم گفتم میشه یه کلاس شمارو نیام چون باز دومه درسو برمیدارم گفت نه اگه اون دفعه افتادی باید حتما بیای

😁اهان من رفتم گفتم میشه یه کلاس شمارو نیام چون باز دومه درسو برمیدارم گفت نه اگه اون دفعه افتادی با ...

اتفاقا منم یکیشو ترم اول افتاده بودم مجدد ترم آخر برداشتم عمومی هم بود ولی خب چون ترم آخر بودم و دانشگاهم روزانه بود و موندن بیشترم براشون هزینه داشت مجبور شدن باهام راه بیان 

برو با آموزش یا مدیر گروهتون هم صحبت کن شرایطتت رو بگو 

حس خیلی خوبیه که تا می خوام یه کار بد انجام بدم یادم میفته که خدا داره منو می بینه، واسه همین تا الان چندتایی از اخلاقای خیلی بدمو کنار گذاشتم، این یعنی خدا تنهام نذاشته🥺🤲🤍