2777
2789
عنوان

کارم زشت بود ؟

226 بازدید | 8 پست

من با جاریم ۶ ماهه قهرم یه ساختمونیم.  سر راه پله ها و مسائل دیگه . مثلا من دماغمو عمل کردم جاریم نه خودش اومد نه گذاشت بچه هاش بیان ‌ . یا مثلا عروسیا میریم اصلا نمیزاره من تو میزشون بشینم . خیییلی کارایه دیگه ...ادم شریه منم ازش فاصله گرفتم تا میتونم . 

امروز میخاستیم با برادرشوهرم بریم جاییی با ماشین شوهرم بعد دخترجاریمم که ۱۵ سالشه از اونور سوار شد که منم میام از مامانم اجازه گرفتم منم شنیدم که جاریم پایین داشت میگفت حق نداری بریو فلان . منم گفتم نه برو خونتون هوا سرده مامانت پس فردا میاد یقه منو بگیره حوصله دعوا با مامانتو دوباره ندارم پاشو برو. 

بعد برادرشوهرم مجرده از منم کوچیکتره . بهم گفت برایه چی اینجوری کردی میزاشتی میومد ‌ منم گفتم خب اخلاقشونو مگه نمیدونی بخدا حوصله دعوا ندارم میاد پس فردا میگه دختر منو بخاطر خوت فلان جا بردی منم دارم از دعوا جلوگیری میکنم ‌ میگه نه تو خوب باش تو رفتار بد اونو نکن ... اون چه میفهمه اخه هی میگن خوب باش خوب باش وقتی طرف بده من تا کی خوب باشم 

نه بابا فکرتو مشغول نکن

می‌شه واسه رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹‏آلیس مونرو راجع به دوره‌ی افسردگیش اینطور نوشته که:«‏ آنچه از دستم بر می‌آمد با آنچه دلم می‌خواست انجام دهم منافات داشت...! »‏شاید این بدترین حسی باشه که یه آدم می‌تونه تجربه کنه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برخورد خوبی نداشتی بنظرم 

جاریت آدم خوبی نیس دلیلی نداره وقتی دخترش باهات بد نیست ازش فاصله بگیری 

به عنوان یه زن عمو برای بچه ها خوب باش که ذهنیت بدی ازت نداشته باشن.

برادر شوهرت راست گفت اگه اونا بدن تو خوب باش عزیزم

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱

ببخشید اسی ولی احساس میکنم حقیقتش اینه که از دعوا نترسیدی فقط میخواستی بچزونیشون ! چون اینجوری که بیشتر دلخوری پیش نیاد و احتمال دعوا هست، الان جاریت میگه  دخترم میخواست با عموش بره تو چرا نذاشتی و اونجوری حرف زدی؟!

برخورد خوبی نداشتی بنظرم   جاریت آدم خوبی نیس دلیلی نداره وقتی دخترش باهات بد نیست ازش فا ...

. بخدا دماغمو ۱۰ روزه عمل کردم دو روز خواهرشوهرم اومد پیشم بعد چون سر کار میره دیگه نموند کسی دیگه ای ام نداشتم نه خودش اومد نه گذاشت بعد دو روز که خواهرشوهرم رفت بچه هاش بیان بچه هاشم بزرگن ۲۰ سال ۱۵ ساله هستن . من بد بودم دیگه خب اون خوب میشد همسایه داری میکرد چرا نکرد 

[QUOTE=274109826]. بخدا دماغمو ۱۰ روزه عمل کردم دو روز خواهرشوهرم اومد پیشم بعد چون سر کار میره دیگه نموند کسی دیگه ا ...[/QUOTE

عزیزم چه روزایی بدی رو گذروندی تنهایی  حقت میدم ناراحت  باشی 

اما اون بچه در مقابل مادرش ایستاد که همراه شما بیاد 

این‌کارش خیلی با ارزشه که با وجود مخالفت مادرش باز هم میخواست  شما روهمراهی کنه و کنارتون باشه 

برای بچه ها واقعا شرایط سختیه که نتونن زیاد باهات ارتباط برقرار کنن مخصوصا با داشتن چنین مادری 

مشخصه که جاریت اصلا میونه خوبی باهات نداره و میخواد همه رو ازت دور کنه از بس بد ذات و بی شخصیته  

نزار بچه ها باهات بد باشن اونا میفهمن و درک میکنن  اونا رو بخاطر بد رفتاری مادرشون از خودت نرنجون  البته اگه مثل مادرشون نیستن

درمن‌هست‌هزار‌من،که‌گر‌بشکند‌یک‌من،زاده‌شود‌من‌دیگری'' 💚  سبز ماندر در ویرانه ها،ریشه میخواهد.🌱