2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم در خرید اسونم

خیلی ویژگی خوبیه😂ادم از خرید رفتن باهاشون پیشمون نمیشه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

وقتی از کسی بدت بیاد تاچه حده ؟

توی دلش بدش میاد 

هیچ‌وقت نشده بروز بده که بدش میاد 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه بهمنیم ولی ربطی به ماه نداره شخصیت آدما تو شرایط فرق داره و بستگی به تربیتش  داره. مثلا من یه آدم یخ لجباز مغرور خود محور بیخیال تنبلم. اهل آزادی از سنت‌ها بدم میاد

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگ تره🥰
چطوریه؟

من خصوصیات خودمو میگم؛

اگه کسی کاری داشته باشه از دستم بر بیاد انجام میدم.

به شدت دلسوز و اشکم دمه مَشکمه!گاهی وقتا شده ناراحت بودم با صدای ساز ودهلی گریه میکردم.😄😄

آروم وکم صحبتم

خدا نکنه کسی خواسته باشه اذیتم کنه یا تیکه بپرونه! میشم اژدها وارد میشود؛😆😆😆

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
اره خودبرتربینیم دارن

اگه واقعا برتر باشیم داریم این حسو.🙂🙂🙃🙃

تو خییلی کارا و هنرها از اطرافیانمون جلوتریم،😊😊😊

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )