2821
2789

تولدت مبارک

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جووووون تولدت مبارک ۱۶ ساله گشنگمممممم😍😁

دهه هشتادی قوی بالا ها بپری🥹🫶🏻

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻

مبارک من ۲۹ بهمنم

حس ششمی ام ۸۰ درصد مواقع درست در میاد...پیشگو نیستم..درخواست دوستی قبول نمیکنم.. ازشماخواهش میکنم متکی به حس نباشین ممکن درست درنیاد‌‌‌‌‌‌ بر این اساس زندگی کنین بقول شاعر هرچه پیش آید خوش آید ما خندان می رویم 
میریم داخل 17نه؟؟ 

نوچ  ۱۵ تموم شد رفتی تو ۱۶

برای تغییر مغز ها ک پوسیدن :)🌱اکانت برای دو نفره 🤭پری متاهل که عاشق بچه دار شدنه ۲۱ سالشه و پانیذ کوچولو ۱۷ ساله که دنبال شیطونی و شادیه😁دوتا خواهر دشمن هم😫 با نظر من مشکل داری ریپ نزن دلاور🤭👌🏻
نگو🥺😂

کوچولو بمونیم اونور هیچ خبری نیست🫠🖤