2789
عنوان

خواب دیدم

108 بازدید | 6 پست

سلام خانما ی خواب عجیب غریب دیدم من زیاد خواب نمیبینم زیادم غذا نخورده بودم

خواب دیدم روز تولدمه و من با لباس عروس و شنیون و میکاپ میرم خونه پدرم تو خونه پدرم ی سفره بزرگ سفید بازه روش کلی چیز هس ک من کیک یزدیش،یادمه و رو طاقچه حلوا هست داداشم پای سفره مادرمم کنار نشسته و بهت زده یعنی ناراحتن منم ناراحت شدم تو دلم گفتم چرا حلوا سر سفره نیس پس موهام باز کردم خیلی بشدت میخارید و باز کردم از توش یچیز مث سوسک بود حرکت میکرد و سرم میخارید و درد میکرد ک با همون شوک و درد از خواب پریدم تعبیری دارع؟! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بلی. این یک پیام از کائنات بود که بیشتر به حمام بروید، درحد امکان شامپوی خود را نیز عوض کنید.  ...

دهنت سرویس 😂😂😂

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

غم تو خواب تعبیرش شادیه

🌙تا خدا هست؛ کسی تنها نیست...💕                                   داوشمی بمولا.  ولی اگه راه داره لایکم نکن .                             یک روز او می آید، از کوچه های باران................یامَهدی‌"عج"

عزیزم خیره انشالله شما نسبت به موضوعی تشویش و نگرانی داری و خانمی که حکم مزاحم برات داره ولی زورش نمیرسه بهت دوست داره برات دردسر درست کنه مشکلی که داری حل میشه انشالله نگرانیت برطرف میشه