2777
2789
عنوان

روش جدید شکنجه

2211 بازدید | 48 پست

تا حالا مردیو دیدید که خوش اخلاقه،مهربونه،به تمامی وظایف  پدریش عمل میکنه، تو جمع و غیره به زنش احترام میذاره،هیچوقت به زنش تو نمیگه حتی، یعنی نرمال نرمال.

ولی روح و روان زن رو آزار میده، تعداد س ک س اش در ۱۲ ماه مجموعا ۹بار بوده، به بهانه های معقول و موجه پیش زنش نمیخوابه، احتمالا با یه زن چت میکنه و بخاطر اون سرد شده.

چه باید کرد؟وقتی زخمی رو تنت نیست که دیگران و پزشکی قانونی بهت حق بدن.وقتی با همه خوش اخلاقه و کسی باورش نمیشه که ایشون زنشو به این روش شکنجه میده.وقتی یه دختر۴ساله هست.وقتی طلاق تو شهرکوچیک آسون نیست.بنظر شما چه باید کرد؟شاغلم و حق طلاق و حضانت دارم و خونه و ماشین بناممه.

ولی دلم خوش نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر من دنبال خیانتش باشه و وقتی مطمعن شد واقعا داره خیانت میکنه قشنگگگ از زندگیش بندازتش بیرون ..راحت بشینه بادخترکوچولوش کیف و زندگی کنه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست

خیلی سخت باورش برای کسی ممکن نیست

برادرشوهر و جاری منم دقیقا شرایط شما رو داشتن با ی دختر ۴ ساله هیچ کس حرفاش باور نمیکرد با هرکی درد دل میکرد هیچ کس،بهش حق نمیداد در اخر جدا شد ورفت پی زندگی خودش حتی نفقه ومهر و اجرت المثل همه چی بخشید

🧡🧡عضو گروه نارنجی 🧡🧡وزن اولیه ۷۲🧡🧡قد۱۶۵🧡🧡وزن فعلی۶۸🧡🧡وزن هدف ۵۶🧡🧡آخر بهمن۱۴۰۱وزن۶۶🧡🧡

اگ پای یه زن دیگه درمیون می‌بود قطعا باهات بد رفتار می‌کرد تحقیرت می‌کرد کتکت میزد تا عذاب بکشی. 

سندی مدرکی چیزی داری که ثابت کنه داره با یه زن حرف میزنه؟ یا حدس خودته. 

بنظرم مشکل جنسی داره. 

دوس داشتی روزی 2 بار سک، س میداشتی ولی هر هفته پای چشمت کبود می‌بود؟ تو جمع خوارت می‌کرد؟ 

حق طلاق بهت نمی‌داد؟ یا بچه دار نمی‌دی و حسرت بچه ب دلت میموند؟؟؟ تو رو با فحش خطاب بده؟ 

اینارو میگم که خوبی هاشوببین و برو پیش زوج درمانگر. حتما برو. مطمئن باش درست میشه. 

بنظر من دنبال خیانتش باشه و وقتی مطمعن شد واقعا داره خیانت میکنه قشنگگگ از زندگیش بندازتش بیرون ..را ...

خیانت صرفا چته و تماس،زنه شهر دیگس، یکبار هم هردو اقرارنامه و تعهدنامه کتبی پیش وکیل دادن ولی مجددا درتماسن.

آینده دخترم ارزشمنده برام.بچه طلاق نشه.از طرفی طاقتم طاق شده،نمیکشم

خیانت صرفا چته و تماس،زنه شهر دیگس، یکبار هم هردو اقرارنامه و تعهدنامه کتبی پیش وکیل دادن ولی مجددا ...

شوهرت متاسفانه تا ته نرسه و سرش ب سنگ نخوره فکرکنم ول کن نیس...بازم خودت بدون..ولی وقتی همه چی ب اسمته...هرچه زودترجداشی و لکه ننگو پاک کنی بهتره...تا زجرکش بشی..من جات بودم ارومتر میرفتم ب شوهر زنه میگفتم البته اگ واقعا مطمعن بودم از چت بااون..بعد شوهرشو تحریک میکردم جوریک بیاد خون شوهرمو بریزه..بعدش شوهرت میمرد و راحت میشدی

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست