.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
جنسیت مهم نیست نیاز به دلداری بود درخواست بدین/ما اصلا چیزی بنام جوان ایرانی نداریم، از ۱۵ سالگی زارت میوفتیم تو ۵۰ سالگی/منطقی نیستی ریپ نزن/تعصب داری رو دینت بازم ریپ نزن/کاربر خاموش بودم ب مدت ۲ سال/هرچه افسردهتر شوختر/یبار برا همیشه میگم، ازدواج یعنی شریک زندگی، و شریک زندگی یعنی کسی که باهاش زندگی میکنی نه کسی که به همچیت گیر میده/اگه دوستت داشته باشه همینجوری که هستی دوست داره و سعی نمیکنه تغییرت بده/سینگل به گورم با افتخار فراوون/دیش دارا دیم دارتا پیتام😐🚶🏻♂️
یکی رو میخوام بره پیویش ببینه چی میگه لاس میزنه یا نه ولی اصلا نمیدونم به کی اعتماد کنم و به چچه بهونه ای بفرستم
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
من دخترم بعد رو یه تامبوی مغرور کراش زدم صگیییییی ۳ بار بهش پیام دادم ۲ بار نشناختم بعد لو هم رفتم حالا میخام به یه بهونه بهش پیام بدم نمیدونم چیییی مغروره هااا فک کنم اونم روم کراشه یکم میشه بگین چی بگم بهشش؟؟؟