2777
2789
عنوان

دو دلی ازدواج

1065 بازدید | 51 پست

یه خواستگاری اومده بود خونمون. خیلی پسر ساده ای به نظر میومد. ولی انگار خیلی اهل رفت و آمد و مسافرت نیستن. من خودم هم مذهبیم هم درونگرا. ولی خب تا الان خیلی جاها رفتم. ولی این گفت هیچ جا نرفتم تا حالا با اینکه ۳۲ سالش بود.گفت من تا الان درس خوندم و کار کردم. ولی بعدا در خدمتتون هستم😅. ولی از چهره ش خوشم اومد اونم انگار خیلی خوشش اومده بود. چون هر چی من می گفتم قبول میکرد. تازه یهو بلند شد از ما پذیرایی کرد (ما هیچی جلومون نذاشته بودیم) 😅. 

نظرتون چیه؟ تا حالا شده از خواستگاری خوشتون بیاد ولی به خاطر رفتارها و موقعیتش نه بگید؟  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم پرتلاشیه حتما، من سخت کوشیو به مسافرت ترجیح میدم

تیکر تولدمه🌱✨ بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم.. فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم.. اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد.. من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم
جدی 

آره

خاستگارجدی نداشتم

مورد بود ک حرف بزنن مثلاننه باباشون خوششون بیاد ولی جلو نیومدن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
آره خاستگارجدی نداشتم مورد بود ک حرف بزنن مثلاننه باباشون خوششون بیاد ولی جلو نیومدن

مهم نیست بابا بعدا انقد واست پیش بیاد

کاربر قبلی مارمولک جلو کنتورم🦎پیتزا با سس تند میقولی سیسی؟دلت نخاد 🍕🥤