2777
2789
عنوان

سقط جنین

492 بازدید | 11 پست

بچه ام قلبش تشکیل نشده و باید سقط کنم متأسفانه  😔

هفته ۱۲ هستم و نمیدونم برام کورتاژ مینویسه یا سقط طبیعی. 

اونایی که تجربه سقط طبیعی دارن بگن چطوره؟  خیلی دردناکه؟

واسه بعدش نیازبه استراحت داره؟ 

حال روحیم که بد هست تحمل حال جسمی بد رو ندارم

سقط میکنی کورتاژ نمیکنن نه نگران نباش فقط از پریودی سنگین تره 

واقعا متاسفم تسلیت میگم میدونم چقد سخته من دخترمو توی هفته سی از دست دادم دنیا اومد ولی زنده نموند شما راحتتر فراموش میکنید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بارداری پوچ داشتم تو خونه خودش افتاد. ببین دکترت چی میگه. سخت نیست یه لخته خون نسبتا بزرگ میاد دردش هم مثل پریودی یکم بیشتره. قرص آهن و... بخور کم خونی نگیری 

ای کاش میشد خدا رو بغل کنم بگم مرسی مهربون❤️

خیلی سخته منم شوهرم واریکوسل داره نگرانم نمونه برام

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
من بارداری پوچ داشتم تو خونه خودش افتاد. ببین دکترت چی میگه. سخت نیست یه لخته خون نسبتا بزرگ میاد در ...

من خودم کم خونی هم دارم ، از قبل بارداری هرروز آهن میخوردم 

شوهر منم واریکوسل داره  مگه قلب نداشتن به واریکوسل ربط داره؟

بله دیگه نطفه ضعیف باعث میشه قلب تشکیل نشه

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
الآن سرچ کردم بارداری پوچ به واریکوسل چندان مربوط نیست پس نگران نباشید خودتونم میتونین سرچ کنین  ...

ب من دکتر گفت

نمیدونم بخدا

من بچم ۷ هفته و سه روز داشت قلبش واستاد 

رفتم بیمارستان دو شب هم بستری بودم 

اول زیر زبونم قرص گذاشتن دو تا 

کلی خونریزی و تیکه ای اومد آخرش بچه رو انداختم بچه ک افتاد دردم شدید شد خیلی شدید بعد از پنج شیش ساعت ک جفت نیوفتاد بردنم کورتاژ