moshaverhadaf مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 1156 عنوان خانوما 49 بازدید | 6 پست سلام من توی تل خروج از حساب کاربری زدم..الان این حذف حساب کاربری محسوب میشه؟چیکار کنم خارج شم کلا از حساب کاربریم؟بعد اگه حساب کاربریم حذف بشه تمام چت ها از بین میرن؟ بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم این چهارمیه...مرسی اه 1401/11/23 | 16:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moshaverhadaf مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 1156 نه باید بری سایتش دیلیت اکانت کنی خیلی دردسر داره؟ بقیه چت ها پاک میشن؟ بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم این چهارمیه...مرسی اه
ensieh75 عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 8672 خیلی دردسر داره؟ بقیه چت ها پاک میشن؟ درد سر ک نداره شمارتو میزنی ی کدم میاد برات وارد میکنی تمام چتات پاک نمیشن ولی مشخص نمیشه تو فرستادی چون روش مینویسه دیلیت اکانت
moshaverhadaf مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 1156 درد سر ک نداره شمارتو میزنی ی کدم میاد برات وارد میکنی تمام چتات پاک نمیشن ولی مشخص نمیشه تو ... میشه بگی باید وارد چ سایتی بشم؟کمکم میکنی؟فیلتر ..شکن میخواد؟ بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم این چهارمیه...مرسی اه
moshaverhadaf مدیر استارتر عضویت: 1401/04/18 تعداد پست: 1156 درد سر ک نداره شمارتو میزنی ی کدم میاد برات وارد میکنی تمام چتات پاک نمیشن ولی مشخص نمیشه تو ... اخه یه سری چت دارم ک طرفم دلیت زدهولی نمیخوام پاک شنبعدا میتونم دوباره با همین خطم وارد شم و همین چت ها باشن؟ بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم این چهارمیه...مرسی اه
ensieh75 عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 8672 اخه یه سری چت دارم ک طرفم دلیت زده ولی نمیخوام پاک شن بعدا میتونم دوباره با همین خطم وارد شم و همی ... نه دیگه نمیشه همش میپره