2777
2789
عنوان

تخمدان پلی کیستیک

2890 بازدید | 63 پست

سلام من پلی کیستم ی سنو دادم ب ماما نشون دادم گفت اگ نمیخای فعلا باردار بشی قرص ال دی بخور چندماه 

الان چندماه خوردم 

کسی هست اینجا تجربه داشته باشه الان ال دی خوردم خوبه یا نه باید ی داروی دیگه بهم میداد؟؟

زندگی قشنگه، زندگیم قشنگتر💫
منم قبل ازدواج داشتم و حدود 2 سال ال دی خوردم کاملا از بین رف ضرری نداره بخور خیلی زودم باردار شدم ...

پلی کیستیک بودید یا فقط کبست داشتید یدونه؟

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم قبل ازدواج داشتم و حدود 2 سال ال دی خوردم کاملا از بین رف ضرری نداره بخور خیلی زودم باردار شدم ...

واقعا 

اخه گفتن پلی کیست چیزی نیست ک از بین بره😔

علائمش چیه؟

من پریودم همیشه ۳.۴ روزه بود بعد ۳.۴ روز تا ۱.۲ روز لکه تا روز ۵.۶ پاک میشدم اما این سری ۸ روز طول کشید لک بعد دردمم خیلی شدیده خونریزیم متوسط لختس بیشترش تو پریودی جس میکنم برم سرویس بهتر میشم واسه چیه؟

تیکر بارداری نیست تیکر تولده.لایک نکن.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:) 

منم دو ماه خوردم اشکال نداره 😓من کیست داشتم رفتم سونو دادم خوب شده بود ولی بهم گفت اون بسته رو تا آخر بخور توی پریودی بیا سونو بده 😣

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

واقعا  اخه گفتن پلی کیست چیزی نیست ک از بین بره😔

چرا از بین میره در موارد کم 

مال من از بین رف فک کنم دکترم خوب بود و داروها و مرتب خوردم 2 سال هرکی میدید میگفت کار اشتباهی میکنی قرص اینقد میخوری من توجه نکردم هرچی دکترم گفت انجام دادم و نتیجش شد یه پسر جیگر و از بین رفتن کیستا

خدا با منه در همه شرایط

یعنی شما دوسال مدام ال دی خوردین ؟؟ بعد پریودتون منظم بود یانه

علائمش چیه؟ همین که پریود منظم نیست؟ 

منم منظم نیستم و خونریزیم کم و‌زیاد میشه.گاهی اصلا شبیه خون و قرمز نیست

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/85۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎