2777
2789
عنوان

به من میگن گل پری

605 بازدید | 45 پست

دل نمیدم سرسری

با لباسای زر زری دلم میبرم از هر کسی

اگ مع یار نباشی خل بومع من ارازل بومع..

این خونه رو کی ساخته اوستای بنا ساخته

بفرست ب اولین نفر لیست شرت 

بایی بای بایی

دیوانه دیگه شاخ و دم داره؟

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

اهنگ رقص ونزدی رو یادت رفت😁

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

سال 91  توعروسیا میزاشتن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂اسمت جیههه؟گل پری ...گل پری جون ؟بله ،گل پری جون ؟بله ؟؟شوهر داری؟؟نخیرررر .بیا بریممم ،نمیام، خسته میشییی ، نمیشم .وای وای  وای وای وای وای چقدر اطفار میریزی چه پررو و چ ریزییییی😂😂

مرسی که با ریتم خوندین

سال 91  توعروسیا میزاشتن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂اسمت جیههه؟گل پری ...گل پری جون ؟بله ،گل پری جون ؟بل ...

اول که دیدم کامنتو گفتم مردم چقدر بیکار شدن یه ساعت تایپ میکنن😂😂😂

بخودم اومدم دیدم سه بار خوندم دارم قرم میدم باهاش😂😂

خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست؛گاه آرزوها ناخلف میشوند💔

اررررررتک تک غفور غفور 

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

اررررررتک تک تک تک 

غفور غفور

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

تا عاقلان راهی برای شادی پیدا کنند ما دیوانگان هزاران بار خندیده ایم برو امشو شوشه لیپکلیریلونه ...

ها جان بیا وسط 

سوسن خانوم بعله چشم عسلی بعله 

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه