2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قضیه چرخ خیاطی چیه؟

شایعه

میگن توش جیوه و الماسه برای همین قیمتش تا میلیارد هم رفته ولی دروغه

کاربریم‌جدیده اما همیشه تو نی نی سایت موضوعات رو میخوندم ولی چون‌ حساب نداشتم نمیتونسم نظر بدم😩گفتم‌که اگه براتون جای سواله توضیح داده باشم. 
وای خدا چقدر متحجرین. واقعا فکرکردی یکی میاد واسه جعبه پول ۷۰۰میلیون بده واسه چرخ ۵۰۰هزارتومنی

متحجرین یعنی چی ؟؟؟  

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑

😂😂😂😂

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
وای خدا چقدر متحجرین. واقعا فکرکردی یکی میاد واسه جعبه پول ۷۰۰میلیون بده واسه چرخ ۵۰۰هزارتومنی

خانم متحجر ما اصلا نداریم خواستم ببینم تو داری 

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

2827
2791
2779
2792