چیزیه ک پیشبینی کردن دانشمندان بر اساس الگوی حرکت صفحات پوسته زمین
تهران رو ۳تا گسل قرار داره..
فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
جالبه ،این چیزا رو میدونن و هیچ اقدامی برای کاری نمیکنن ...
بدتر از مردن اینه که کلی از مراکز مهم فقط تو تهرانن !رسما یه کشور نابود و تعطیل میشه ...
بیخیال ،تنها راهش اینه تا اینجا که خدا کمکمون کرده ،بقیه اشم به همون خدا میسپاریم ...سعی کن از زندگی الانت لذت ببری و استرسم نگیر برای چیزی که تاریخ دقیقی براش مشخص نیست !
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تازه اگه زلزله ۷ریشتری بخواد بیاد مطمئنا استان های اطرافم تحت تاثیر قرار میده. یهو اونور به اتشفشان دماوند اینام فشار میاره اونم فوران میکنه یا میزنه به دریای شمال یه سونامی راه میندازه. بعدشم وقتی پایتخت یه کشور نابود بشه دیگه مردم اون کشور امیدی به ادامه زندگی ندارن که
پرفسوره دوروز قبل پیش بینی کرده بوده و درست بوده حالا اینجا دارن میگن..😑💔
تهران رو چندتا گسل بزرگ قرار گرفته هر لحظه ممکنه بیاد
تازه ۷۰ سالم دیر شده تقریبا برای لرزشش
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من ک تو حموم یا موقع را.بطه بیشتر بهش فکر میکنم میگم فکر کن جنازه ادمو اونجوری درارن از زیر آوار
خدایا 😭😭😭
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
خخخخخخ بچه هم داشته باشی بدتره چون فکرت پیش اونه همش
اره والا
کلا برا بازمانده بدتره
فک کن خانوادت با تو دواز جون زیراوار باشن بعد زنده زنده ... خدا دور کن
وای خدا خیلی دردناکه
میگم من حاظرم از سرطان بمیرم ولی تو زلزله زیر آوار نمیرم