2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 63 پست
همش سوره زلزال رو شبها بخون  این  ان الله یمسک السماوات والارض عن تزولا رو تا آخر آیه بخو ...

آره طفلک

سال پیش بود فک کنم یه خانواده از ترس پس لرزه های زلزله بخاطر بچه کوچیکشون میرن تو حیاطشون یا جای باز دقیق نمیدونم چادر میزنن پیک نیک روشن میکنن میخوابن گاز میره میگیرتشون فوت میکنن بچه کوچیکشون زنده میمونه فقط

به درک اسفل السافلین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هیچ وقت زلزله پیش بینی نمیشه فقط میخان آشوب بندازن تو نردم این یه پیده طبیعیه مث برف و بارون ن ...

چرا نمیشع زمانش فقط معلوم نیست

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
گفتن توی زلزله تهران هیچکس نجات نمیدن چون تمام مسیر ها بسته میشه

مملکت کلا میره رو هوا 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
نمیدونم چرا تو نی نی سایت کسی حرف های زمین شناس ها رو قبول نداره😐

همونطور ک ب کرونا اعتقاد نداشتن

یاد فا لگیرا افتادم ۳ روز بعد یا ۳ ماه بعد یا ۳سال بعد یا...

اقااا ترس داره بله ولی سعی کن حالا که هستی از زندگیت لذت ببری. در لحظه باش. از کجا معلوم خدای نکرده زبونم لال زودتر از اینکه این زلزله اتفاق بیفته ما نمرده باشیم؟؟!!

آدمو خدا نجات بده به این چیزا فک نکن اگه عمری براتون باشه یک روز قبل زلزله از تهران خارجت میکنه به یه بهونه ای

به درک اسفل السافلین

یاد فا لگیرا افتادم ۳ روز بعد یا ۳ ماه بعد یا ۳سال بعد یا... اقااا ترس داره بله ولی سعی کن حالا که ...

بابا مرگ چیزی نیست 

زنده به گور شدن ترسناک

اینکه فاسد میشی زیر خلوارها خاک

فکر کنم بهتره به ترست ادامه بدی 

بله از لحاظ علمی مناطق جنوبی چون نوع شهرسازی اشتباهه از این اتفاقها میفته همینجور که الان بعضی کوچه ها ماشبن نمیتونه واردش بشه 

چیزی هست طبیعی زلزله ترکیه هم از سالها قبل هشدار دادن بخاطر ساخت سد که باعث میشه گسلها رو فعال کنه فیلمهایی که زمین شناسان و مهندسین این رشته با مستندات دقیق ارائه دادن ولی قبول نکردن وسد رو ساختن

خواهشا نیاین بگین کجا کی گفته واینا الان با سرچ سایتهای زبان اصلی هست که سد رو هشدار دادن بابتش