2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم ؟

150 بازدید | 10 پست

خیلی دوسش دارم از اول ازدواجون تو کل این هشت ماه همه تلاشمو کردم تا اصلأ ازم ناراحت نشه خیلی کارا دوست داشتم ولی چون راضی نبود حاضر شدم بزارم کنار ولی دیشب تو بحث یهو برگشت گفت چه از خود گذشتگی تاحالا کردی؟ کلا خیلی مغروره تا میایم دو کلمه حرف جدی بزنیم ناراحت میشه که چرا با این لحن حرف زدی چرا اینجوری گفتی تو خیلی حساسی و فلان

دو هفته دیگه عروسیمونه دوست دارم قبل از اون یه دور کامل باهاش حرف بزنم و هر چی تو دلمه بگم ولی خیلی حساسه نمیدونم چجوری شروع کنم که یه ناراحتی جدید پیش نیاد

عزیزم انقد حرفاتو نریز تو خودت ک شاید ناراحت بشه پس خودت چی ؟نمیتونی ک خودتو کامل فراموش کنی؟با سکوت هیچی درست نمیشه اینم بد عادت میشههیچکسم نمیگم عاااا ببین چ دختر خوبی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم انقد حرفاتو نریز تو خودت ک شاید ناراحت بشه پس خودت چی ؟نمیتونی ک خودتو کامل فراموش کنی؟با سکوت ...

همین شده احساس میکنم بدعادتش کردم نمیدونم از کجا شروع کنم

طرز صحبت کردنت خیلی مهمه که ناراحتی بوجود نیاد 

مثلا به جای اینکه بگی تو باید فلان کارو میکردی چرا همیشه کارات اینجوریه و..... باید بگی من از فلان کارت ناراحت شدم چون ازت توقع داشتم که یه جور دیگه برخورد کنی یعنی همیشه از خودت شروع کن که من ناراحت شدم و ازت انتظار همچین رفتاری داشتم چون اگه بخوای بگی تو ..... باعث میشه که طرفت گارد بگیره و بخواد خودشو بی تقصیر جلوه بده