2777
2789
عنوان

همسرم میگه تالنگ ظهربخواب حالش رو ببر ولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 73 پست
منم همین نظرو دارم فردا ازم بپرسن چیکاره ای؟نگم همسر و مادر بچه هام فقط

عزیزم واقعا مادر خوب .بامسع.لیت بودن خیلی سخته ومن چون اون مدت که سخت‌ترین دوران گذروندم به فکر سالم .لی الویت مادری .همسریه برای یه خانم

شغلت چیه؟ چرا من از وقتی بچه دار شدم همش یه غم بزرگ دارم که صبح زود اون کوچولو رو باید با زور ببرم م ...

کارمندم، این حس عذاب وجدانو همه مامانای شاغل دارن ولی من الان که از پسرم میپرسم دوست داشتی منم مثل مامان دوستت خونه دار بودم میگه نه. از سه سالگی به بعد بچه ها واقعا نیاز دارن تو جمع دوستاشون باشن، حتی اگه خونه دارم باشی باید یه تایمی رو بذاری برای مهد یا خانه بازی بردنشون. اگه قبلش کسی رو داشته باشی که بچه رو پیشش بذاری عالیه ولی منم از یک سال و نیمگی پسرمو بردم مهد.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرجوری شده مستقل شو مطمئن باش هیچکس از مستقل شدن ضرر نکرده اگه توانایی داری واسه خودت یه کاری راه بن ...

بله هدفم کاربرای خودمه اصلا کاربرای دیگران نظرم نیست

کارمندم، این حس عذاب وجدانو همه مامانای شاغل دارن ولی من الان که از پسرم میپرسم دوست داشتی منم مثل م ...

بله اما نه اینکه هر روز ۶و نیم بیدار باش بزنی براش... کاش خونه دار بودم هر روز ۸ میذاشتم مهد 🥴😪

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
بله اما نه اینکه هر روز ۶و نیم بیدار باش بزنی براش... کاش خونه دار بودم هر روز ۸ میذاشتم مهد 🥴😪

ایشالاه به هرچی میخوای برسی  ولی من بچه هام کوچیک بودن حقوق همسرم وزارت کار بود کارگری .لی بازم نرفتم سرکار

پسر من که بیدار نمیشد همینجور خواب تحویل مربیش میدادم، بعدم ما یک ساعت کسر کار تا ۷ سالگی داریم خداروشکر

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
نه اهلش نیست ولی خدانکرده اگرم باشه من باغ به نام خودم زدم داره میسازه

اره عزیزم ان شالله همیشه شاد وخوشبخت باشی

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
ایشالاه به هرچی میخوای برسی  ولی من بچه هام کوچیک بودن حقوق همسرم وزارت کار بود کارگری .لی بازم ...

الهی شما هم بهترین تصمیم رو بگیری عزیزم که از هر نظر به نفعت باشه... 💗

عزیزم‌ شما تکلیفت با خودت مشخص‌ نیست، اگه تصمیمت قطعی بود با شک و دودلی نمیگفتی  بنظرم خوب فکر ...

من تا همین یک هفته پیش با همین کارهای روزمره هم انرژی می‌گرفتم وشادبودم وراضی 

براهمین دارم تحقیق میکنم که بیگدار به آب نزنم همسرم میگه تا تابستون پولی رو که میخوای بهت میدم فکر نکنی براپول میگم کارنکن

نظر مامان منم همینه... کارمند بوده و میگه دیوونع ای اگه بری شاغل بشی میگه که جوونی نکردم فقط کار و ...

آفرین به مامانت 

من یه خواستگار داشتم خواهره با مامانش اومده بود مامانه شاغل بازنشسته بود اصلا باورت نمیشه میگفت حتی از درس حالم بهم میخوره از بس مامانم ما رو ول میگرد و میرفت و با شاغل بودن زن به شدت مخالف بود 😂😂😂 البته الان ام بچه خودم داره مثل اون میشه 

خواهرمن میگم دوتا به بزرگ دارم کوچیکه ۱۳سالشه ولی من ۳۶سالمه

عزمزمه 

چه مامان جوونی به به

بازم میگم اگه برای آینده بچه ها مشکل مالی ندارید راحت زندگیتو بکن 

توخونه آنلاین شاپ بزن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

آفرین به مامانت  من یه خواستگار داشتم خواهره با مامانش اومده بود مامانه شاغل بازنشسته بود اصلا ...

اره فکر کن تفریح و مسافرت نمیتونی بری مگر با زور مرخصی و سرکله زدن با صاحبکار!

والا منم ول بودم همش

از بس پیش این و اون بودم عقده ای شده بودم😐