2777
2789
عنوان

همسرم میگه تالنگ ظهربخواب حالش رو ببر ولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 73 پست
من خودم به شخصه واسه هدف و شغل و درسم نگا نمیکنم همسرم موافقه یا نه! هرچی علاقه دارم و توانمندیشو دا ...

همون دودلم کرده میگم ببینم میتونم ازپسش بر بیام نمی‌خوام جمع کنم خدانکرده

همه رو رفتم قدیم الآنم ورزش آنلاین میکنم میگم چندسال دیگه ازبیکاری چکارکنم 

خوش بحالت اسی 

چرا ورزش آنلاین میری برو حضوری خیلی بهتره

من یک خانم شاغلم البته بچم کوچیکه ولی واقعا کار کردن خانم ها رو پیر میکنه شوهرت راست میگه خوش باش بابا 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا میتونه کامل تامین کنه درست میگه  بجاش برو باشگاه  تا بچه نداری خوب استفاده کن& ...

خواهرمن میگم دوتا به بزرگ دارم کوچیکه ۱۳سالشه ولی من ۳۶سالمه

همسر منم دقیقا نظر همسر شما رو داره میگه من پول میدم تو تفریح کن باشگاه برو و این چیزا من باشگاه و دوره دوستانه و کلا برنامه تفریحی دارم ولی در کنارش خیاطی هم میکنم برای خودم و بچه هام لباس میدوزم سرگرمیه خوبیه هم هنر خوبیه وقتم بیهوده تلف نمیشه حتما برو هنر یاد بگیر آرایشگری شاخه زیاد داره از خیاطی بهتره اگر میتونی حتما برو آموزش ببین من همسرم مخالف کار کردن زنه برای خیاطی هم از همون اول اجازه نداد برای کسی بدوزم ولی اگر همسر شما اجازه میده حتما انجام بده

واقعا بستگی به روحیه‌ت داره. خود من نمی‌تونم کار نکنم الان که بیکارم حس خوبی ندارم

کامل تامینم می‌کنه ولی دوست دارم یه کاری به جز کار خونه انجام بدم

حال من عالیست، مثل حال گل. حال گل در چنگ چنگیز مغول
اسی من شمارو یادمه یبار داشتی بشدت تبلیغ خانه داری میکردی و از زنای شاغلی که حس ارامش ب زندگی نمیدن ...

نگاه کن دوست من همین الآنم  دغدغم همینه هردومون میگیم اگه به آرامش خانه لطمه بزنهاون درآمد ارزشی ندارند براهمین دارم تحقیق میکنم ببینمباگذاشتن فروشنده برام میصرفه یانه

همون دودلم کرده میگم ببینم میتونم ازپسش بر بیام نمی‌خوام جمع کنم خدانکرده

عزیزم‌ شما تکلیفت با خودت مشخص‌ نیست، اگه تصمیمت قطعی بود با شک و دودلی نمیگفتی 

بنظرم خوب فکراتو بکن ببین واقعا چی میخوای 

اینجوری فک نکن که هرکی شاغل نیست خوشحاله و تفریح داره! یا هرکی شاغله فرسوده اس! 

اتفاقا با برنامه و هدفمندی میشه بیشتر شاد بود 

خانمی که تو زندگی شغلی و تحصیلیش از نظر موفقیت و استقلال حرفی برای گفتن داره مدیریت زندگیش‌بهتره 

این نظر منه، میگم خانما برای خودشون ارزش قائل باشن و رشد کنن 

حالا کسی هم خواست خانه داری رو انتخاب کنه به نظرش احترام میذارم 

ببین خودت چی میخوای

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️
خواهرمن میگم دوتا به بزرگ دارم کوچیکه ۱۳سالشه ولی من ۳۶سالمه

منم هم سن شما هستم و بچه هام بزرگ‌شدن البته بچه سومم چهار سالشه که این آخری خیلی سرگرمی کرده ولی با این حال من دلم میخواد یه کاری یاد یچبگیرم خلاصه بیکار نباشم

اگه با خونه دار بودن حس بی هدفی دارین، حتما کار کنین 

و در ضمن

شوهرتون حتما مرد خوبیه ولی دقت کنین ببینین آیا این پیشنهادها همیشگی هست یا برای خروج از شرایط حال حاضر که شما اصرار داری کار کنی؟

من خودم شاغلم  اگه شوهرم پولدار بود صد سال فکر کار نمیکردم اونم با دوتا بچه کوچیک

واقعا بابچه سخته من بچه هام بزرگن دیگه پولدارم نیستیم ولی تامینیم

نگاه کن دوست من همین الآنم  دغدغم همینه هردومون میگیم اگه به آرامش خانه لطمه بزنهاون درآمد ارزش ...

سالن زیبایی بزن صندلیاشو همه اجاره بده ،هروقت حسش بود برو یه سر بزن و مدیریت کن،البته یکم با پارتی میتونی مجوز بگیری چون مدرک ارایشگری میخواد

ok bye
من خودم شاغلم  اگه شوهرم پولدار بود صد سال فکر کار نمیکردم اونم با دوتا بچه کوچیک

نظر آدم ها با هم فرق می کنه.امیدوارم شرایطی فراهم بشه که به دلخواه خودتون زندگی کنین.براتون دعا می کنم

اگه با خونه دار بودن حس بی هدفی دارین، حتما کار کنین  و در ضمن شوهرتون حتما مرد خوبیه ولی دقت ...

بله الان متاسفانه حس بی هدفی دارم براهمبن با چندجا دارم مشاوره میگیرم ببینم حس مقطعی هست یا نه بهش هدف بدم