2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول ببین دلیل ریزش موهات چیه ؟؟بعددرمان کن ...ببین کیست ..تنبلی تخمدان ..تیروئید چی داری 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊

من هیرویت خوردم جوش زدم کلی ولی خوب نشد، شامپوم ک لورال هسش،دیشب رفتم بیمارستان چون بیمه هستیم رفتم تامین اجتماعی برام آزمایش انواع ویتامین و قندوچربی وتیروعیید و پرولاکتین و کم خونی نوشت فردا میخوام برم نوبت بگیرم، ولی قبل ی سری ریزش گرفته بودم سیاهدانه میزدم ب ریشه سرم خیلی خوب بود

من یک عددخوشگلم🍃که دانشگاه نرفتم، ولی تافل زبان گرفتم، خیاطی انلاین یادگرفتم،آرایشگری کلی مدرک گرفتم و کارکردم، آشپزی و کیک پزیم خوبه.ولی الان درآمدم از یه راه دیگ اس(augur) ای دی تلگرامم@fal_varagh4478 لطفا گزارش نزنین بخدا 50تاکربریم ترکوندین 

من مشاورپوست وموشرکت هستم.به کسایی که همچین مشکلی دارن قطره الن بیوتی رو پیشنهاد میدیم پراز ویتامین مناسب موهستش و همچنین تونیک ضدریزش مو بلک بری.اینا ریزش رو کاملا قط میکنه البته یه ماه میکشه تا نتیجه ببینی.شامپو تخصصی ضد ریزش مو هم داریم عالیه.دوس داشتی برو توسایت شرکتمون قیمتا روببین و طرز استفاده رو ببین