2777
2789
عنوان

اول صبح اعصابم خوردشد

82 بازدید | 6 پست

واییی توروخدا شما بگین حق باکیه بعد چن وقت بارداری گفتم برم دکتر ببینم چن هفتس و اینا یکی از دوستام گفت این دکتر خیلی خوبه خلاصه صبح زنگ زدم خداسر شاهده بوق میخورد بعد چهارمی میگفت این شماره انتقال داده شد ب شماره دیگ بااشغال بود کلا خلاصه منم باراول بود برف میاد اینجا کقتم بزار پیام بزارم توپیج خانم دکتر ببینم شاید حضوری گفتم خانم دکتر زنگ میزنم اشغال یا کسی جواب نمیذه بعد بیس دیقه زنگ زدم منشیش جواب داد اونم بااعصبانیت ک من خونه م وقتی زنگ میزنی اشغالم یعنی جواب یکی دیگه میدم گفتم خانم چن سری زنگ‌زدم یا اشغال بودین یا جواب نمیداددین با تمام اعصبانیت گفت فامیلی بعدازظهر اینجا باش قطع کردنه همه منشیا ولی بعضیا شورشو دراوردن بخدا یعنی چی پس چطور اون موقع زنگ میزدم بوق میخورد جواب نمیدادی بعد اینک‌دکتر بهت گفت جواب دادی؟فرقش چیه؟بعدازظهر دهن واکنه زنگ زدنامو نشون میدم خفه بشه اعصابموخوردکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا بعضی منشیا اینحورین فاز دارن  برا چه چیزایی عصابتو خورد میکنیاااا  مادر آینده صبرتو ...

اخ اعصابم ب این خورد میشه من زنگ میزدم جواب نمیداد یا اشغال بود تا ب دکتر گفنم چطور پس جواب داد؟این چه فرقی بود 

کلا بعضی منشیا اینحورین فاز دارن  برا چه چیزایی عصابتو خورد میکنیاااا  مادر آینده صبرتو ...

بعدباعصبانیت جواب منو میده ک کجا من جواب ندادم .....انگاری طلب داره 

2790
2778
2791
2779
2792