2777
2789
عنوان

حیوون خونگی سگ

161 بازدید | 11 پست

دوستان سگ من دیشب نون خورد چسبید ته گلوش

با مکافات خودش قورتش داد و اوکی شد ولی بلافاصله بعدش از شدت استرس و ترس دستاشو خیلی لیسید و نمیذاشت نزدیکش بشم و بهم غر میزد

از دیشب حالش بده بعضی وقتا یه جیغای خیلییی ریز و اروم میزنه و نمیتونه بدوه یا تند راه بره به نظرتون دلیلش چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم  خونمون‌اپارتمانی هست ولی همسایه ها مشگلی ندارن خودشونم دارن .دنبال نژادی هستم که با بچ ...

سلام من شیتزو فلت اصیل دارم با بچه ها عالیه

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
سلام من شیتزو فلت اصیل دارم با بچه ها عالیه

ممنونم من از بچه گی هیلی دوست داشتم ولی مامانم فوبیای سگ داشت نشد الانم که ازدواج کردم یه کم همسرم متاسفانه مخالفه فقط مستقیم نمیکه همش میکه مسئولیت داره و ازین حرفا .ولی مخالفت هم نمیکنه نمیدونن والا میگم شاید وقتی پیر سدم بچه هام ازدواج کردن برای خودم بیارم خخخخ

ولی خس میکنم این موجودات به خونه روح و نشاط میدن 

ممنون دوستم 

ممنونم من از بچه گی هیلی دوست داشتم ولی مامانم فوبیای سگ داشت نشد الانم که ازدواج کردم یه کم همسرم م ...

فدات عزیزم..اتفاقا همسر منم چندسال مخالف بود بخاطر خرجش و اینکه مستاجر هستیم و حیوونا رو دوست داره ولی علاقه ای به نگهداری نداشت فقط بهونه های الکی میاورد.. الان حدود ۷ماه میشه سگمو اوردیم واقعا شوهرم وابستش شده و همیشه میگه نمیدونستم سگ انقدر وابستگی میاره وگرنه مخالفت نمیکردم میگفتم از اول بیاری..فقط اگه خریدی خوب بهش برس مرتب خونه رو جارو کن احتمالش کمه شوهرت بعدش غر بزنه 

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
فدات عزیزم..اتفاقا همسر منم چندسال مخالف بود بخاطر خرجش و اینکه مستاجر هستیم و حیوونا رو دوست داره و ...

اره دعا کن منم یکی بیارم من دو تا بچه هم دارم که اونا هم دوست دارن ولی بیشتر مشگل مالی هست دیگه و هزینه هاش 

اره دعا کن منم یکی بیارم من دو تا بچه هم دارم که اونا هم دوست دارن ولی بیشتر مشگل مالی هست دیگه و هز ...

امیدوارک زودتر بیاری و باهاش روزای خوبی داشته باشی❤️اره عزیزم هزینش بالاس مخصوصا که تو دوتا بچه هم داری بیشتر باید به بهداشتش برسی..من الان سگم ماهی ۶۰۰تا یک میلیون هزینشه حالا به جز اگه مریض شد یا نیاز به دکتر داشت که هزینه هاش جداس..کسایی هم هستن که در ماه 100تا200 تومن به زور خرج سگشون میکنن که من اصلا قبولشون ندارم چون حیوون نیاز به رسیدگی خاصی داره