2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شکم و پهلوهام اب شده، ستون فقراتم فرم بهتری داره 

چهار ماهه انجام میدم 

و یجورایی به این ورزش اعتیاد پیدا کردم 

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

من انجام‌میدادم رو شکم تاثیر  داره منتها من حالم بد میشد تو باشگاه فشار به عضلاتم و معده ام میا ...

عهه !!!

ضعف میکردی یعنی؟ 

منم زود ضعف میکنم چشام سیاهی میره 

شکم و پهلوهام اب شده، ستون فقراتم فرم بهتری داره  چهار ماهه انجام میدم  و یجورایی به این ...

من خیلی وقته از ورزش دور بودم 

خیلی ورزش سختیه؟؟ ممکنه ضعف کنم؟

من خیلی وقته از ورزش دور بودم  خیلی ورزش سختیه؟؟ ممکنه ضعف کنم؟

نه سخت نیست، از پیلاتس راحتتره

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

دوستان من می‌خوام اسلیو معده انجام بدم کسی تجربه ای داره

اسلیو خیلی مراقب برگشت وزن باید باشی اگه خیلی اضافه داری بایپس کن

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
روی بازو و ران هم تاثیر داره؟

اره کلا حرکات دیگه ای هم میگن بجز شکم پهلو ولی خب بیشتر شکم و پهلو آب میکنه