2777
2789
عنوان

برادرشوهرم

544 بازدید | 43 پست

خیلی بی ادبه و همش اهل تیکه انداختن و به شدت حسود انقد رفتارای بد ازش دیدم که نمیگنجه بخوام توضیح بدم 

حتی خانمشم از دست حرفاش عاصیه

هفته پیش دعوتشون کردم همه از غذاهام تعریف میکردن برگشت گفت قورمه هات که اصلا خوشمزه نبود واقعیتش منم از قورمه سبزیای خانمش خوشم نمیاد ولی اونم اشپزیش خوبه تاحالا جز تشکر و تعریف کاری نکردم حالا بعد یه هفته هر جا هر غذای بدرد نخور بدمزه ای میخوره میگه از قورمه های تو بهتر بود 

همش میخوام به حرفای اون چندش اهمیتی ندم نمیشه همه راهی رو امتحان کردم فاصلع گرفتم رفت و امدمونو کم کردم بی محلی کردم جوابشو دادم ولی بازم همونه و خیلی کاراش رو مخمه بدبختی هر هفته ام باید ریختشو ببینم همرو هم با رفتارش از خودش دور کرده ولی خب باز من از حرفاش خیلی ناراحت میشم

بیاین کمکم کنید بگید چیکار کنم که برام مهم نباشه

خدا        

بگو عزیزم مجبورت نکردم قرمه خونه مارو بخوری نخور اذیت نشی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا روحیه ی فانی دارن و در واقع میخواد باهات شوخی کنه بلد نیست

وقتی اینجوری گفت فقط بخند و بگو آره تو درست میگی

اصلا حساسیت نشون نده بدونه حساسی تو بیشتر اذیتت میکنه

بیخیال

تو منی یا من تو

کاش برادرشوهر منم به همینا اکتفا می کرد بچم طفلی رو میگیره میزنه و‌...‌ یعنی یه دیونه روانی تمام و کماله،  طفلی جاریم همش زنگ میزنه واسه معذرت خواهی میگه پیرم کرده

ببین تو اونو باید درحد خودش قبول کنی..

یعنی هروقت تیکه انداخت پکی بزن زیر خنده انگار که مثلا به جوک یه بچه کوچولو داری میخندی

چون جدی گرفتیش و نقطه ضعفت رو فهمیده براش شده سرگرمی

عزیزِدل لایک  نکن

برات مهم نباشه سری بعد همه رو دعوت کن قورمه بپز بعد یهو موقع سرفه انداختن بگو عه یادم نبود شما قرمه دوست نداری بزار الان برات املت بیارم 😂😂😂😂 براش املت بزار تا حساب کار دستش بیاد که ایراد نگیره 😁