2777
2789

تجربه م اینه که دوتا عمل جراحی سنگین توی یکماه و اینکه رابطه م با نامزدم بهم خورد و در شرف طلاقم

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن داییم هر وقت منو میبینه مریض میشم بی دلیل

تب میکنم بالا میارم سردرد میگیرم

قبلاً می‌گفتم نه بابا توهم زدم ولی دقت کردم دیدم بله همینطوره

وان یکاد گرفتم پیش خودم دارم

بخدا کاربری دست دو نفره کد تأیید برامون ارسال نمیشه 😑

سردرد شدم مثل جنازه افتادم   تا ۳ روز از جام بلند میشدم     نمیتونستم راه برم به زور برا دسشویی میرفتم    قبلش تو عروسی بودم   هیچ غلط  اضافی هم نکردم فقط   هر کی بچهامو نیدید میگفت مکر این خانوم ازدواج کرده  این ک مثل دختراس 😶

من لاعرم ۴۵ کیلو ام    قیافمم کاملا معمولیع    ولی هر حا میرم مشاوره   میگم ۳۳ سالمه دو تا دختر دارم یه جوری نگام میکنه میگه فکر کردم با نامزدتون مشکل دارین     بهتون نمیاد بچه داشته باشین 

در این حد چشم خوردم 😐

انرژی منفی 

یه بار بیرون بودیم یه بنده خدایی بود کلا ادم ناله ‌و منفی بود محال بود این ادمو ببینه یه بلا سرت نیاد😁 تو چشم ترینش این بود که یه بار بیرون بودیم باورتون نمیشه شاخه درخت از بالا کنده شد پرت شد کنار پام یکم اونورتر میخورد تو ملاجم😂 مخ برام نمیموند هوای عادی بدون باد شاخه کنده شد 🤣🤣🤣🤣 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه جوون ۳۴با یه زندگی سراسر عشق با خانمش 

از پارسال تاالان فهمیدن پسر ۵سالشون سرطان داره دیشبم خودش تصادف کرد فوت شد 

فقط زندگیشون چشم خورد ازبس زندگی شیرینی داشت همه اینارو ب عنوان زوج خوشبخت مثال میزدنن

تجربه م اینه که دوتا عمل جراحی سنگین توی یکماه و اینکه رابطه م با نامزدم بهم خورد و در شرف طلاقم

چرا رابطهت بهم خورد؟درموردش حرف میزدی؟

منم دوستم رو یکی از روابطم همش میگفت خوشبحالت...فکر کنم چشمم زد

یه خانمه اومد خونمون 

یه نیم ساعت گپ زدیم و کلی همه جای خونه مو نگاه کرد و کلی سوال از خودم پرسید و ... بعد که رفت رفتم ظرفارو بشورم لیوان توی دستم شکست و همه جای دستمو برید مخصوصا یکی از رگای دستمو و اینجا بود ک به چشم زخم اعتقاد پیدا کردم😁