2777
2789
عنوان

ال دی خوردم 🥴

356 بازدید | 6 پست

سلام خانوما

عذر میخوام

تقریبا ده و پانزده روز پیش رابطه داشتیم

همون موقع دوتا ال دی خوردم اما پریود نشدم 

ممکنه باردار باشم ؟؟؟ 

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم باید دوازده ساعت بعدش

دوتا دیگ هم میخوردی

انشالله باردار نیستی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
فکر کنم باید دوازده ساعت بعدش دوتا دیگ هم میخوردی انشالله باردار نیستی

فرقی نداره عزیزم باردارم باشم خوشحالم 😂

فقط میخوام بدونم امکانش هست یا نه

من ی زنم 😍‌‌ با کلی ناز و عشوه و لطافت زنانه همسرم عشق اول زندگیمه و عشق اولمم میمونه   تو اقدام هستم برای نی نی  قرار نیست همه ی خودمو وقف بچه کنم , خوشحالی و آرامش خودم از هرچیزی مهم تره چون فرزند من ی مادر شاد و پر انرژی میخواد نه ی آدم افسرده  عاشق طبیعت هستم ، کتاب زیاد میخونم , روانی فیلم دیدنم😁 ، اولویت زندگیم خودمم و بعد همسرمه :)) ،،،،  مطالعه میکنم برای رشد خودم و همسرم تا آدم های بهتری باشیم و سعی میکنم  فرزندی سالم و صالح تحویل اجتماع بدیم 🌼 
فرقی نداره عزیزم باردارم باشم خوشحالم 😂 فقط میخوام بدونم امکانش هست یا نه

عه

پس خدا رو شکر

انشالله هرچی خیر باشه برات اتفاق بیفته 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه