2777
2789
عنوان

چه جور طلاقی به نفع زنه؟

280 بازدید | 11 پست

ماهمش دعوامونه ،میخوام جدا شم ولی نمیدونم چطوری و چیکارکنم که به نففم باشه و بتونم مهریمو ازش بگیرم میشه کمک کنید؟

بلاخره همه چیز درست میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری کن که خودش طلاقت بده، ولی در هر صورت مهریه به زن تعلق میگیره حتی اگر خیانت هم بکنه! مهریه ...

اخه میگه ماهی ناچیزمیدمت ،میخوام درست حسابی ازش بگیرم تا ادب شه

بلاخره همه چیز درست میشه

درصورتی ک حامی داشته باشی و بچه رو بدن ب خودت.ک بتونی خرج  خودت و بچت بدی مستقل باشی.اینک الان بری مهریه میگیری و خوش میگذره.خیر.هر روز تو راه دادگاه  کلافه میشی اخرش قسط میزنن سالی ۲سکه.ولی اگ میشه کوتاه بیا بشین زندگیت بگزرون 

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم

عزیزم تا حالا کمتر کسی رو دیدم که بتونه مهربه بگیره اگرم بگیره انقد با عذابه که خودس میگه غلط کردم نمیخوام چون سالها طول میکشه وتو هم بایدتا زمانی که شوهرت نهریه مییده زیر عقد اون باشی تتو نمیتونی ازدواج کنی ولی اون میتونه زن بگیره اگه مشکلت خیلی حاد نیست بهتره به دنبال یه راهی باشی واسه ادامه زندگی مثل  مشاوره ویا راه خلهای دیگه در غیر این صورت به فکر طلاق باش

اخه میگه ماهی ناچیزمیدمت ،میخوام درست حسابی ازش بگیرم تا ادب شه

تو ایران درست و حسابی نمیشه گرفت، میبینی اون یه مقدار مهریه ناچیز رو هم قسط بندی میکنند، مگر اینکه طرف چیزی در بساط داشته باشه و به اسمش باشه، حیله و مکر نکنه! 

عزیزم تا حالا کمتر کسی رو دیدم که بتونه مهربه بگیره اگرم بگیره انقد با عذابه که خودس میگه غلط کردم ن ...

یعنی من بعد از طلاق بخوام ازدواجه مجدد داشته باشم مهریه ام قطع میشه کلا؟

بلاخره همه چیز درست میشه

تا زمانی که مهریه میده طلاق نمیده مگر اینکه شما مهریه رو ببخشی که اونوقت بشه صیغه طلاق رو جاری کرد این یه قانونهذولی شوهرت میتونه حتی قبل از طلاق ازدواج کنه اگه خیلی حوصله دادگاهرفتن داری برو واسه طلاق ولی مژمئن باش وسطاش جا میزنی مژگی ای کاش با شوهرم زندگی میکردم

تا زمانی که مهریه میده طلاق نمیده مگر اینکه شما مهریه رو ببخشی که اونوقت بشه صیغه طلاق رو جاری کرد ا ...

من نمیفهمم مگه اینجوری نیست که حتما اول باید طلاق گرفته باشیم که بعد مهریه رو بگیریم؟ پس چرامیگید تا زمانی که مهریه میده طلاق نمیده گیج شدم

بلاخره همه چیز درست میشه

شما اگه مهریه تون عندالمطالبه باشه هر زمان که اقدام کنید بهتون تعلق میگیره و ایشون باید پرداخت کنن. 

حتی اگه جدا بشید و ازدواج مجدد داشته باشید این مهر بر گردن اون آقا هست و باید پرداخت کنه. 

خدایا ایکاش کمتر می آفریدی ولی آدم تر می آفریدی