2777
2789

🐐R

عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کج‌خلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر می‌کنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه می‌داشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را می‌آلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مرد رویاهات پرده برداری کن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

گذارش

تا دوری سێوی سووری تا نزیکی مارمه‌زووکی....یک خانم قوی وشادوانرژی مثبت.دعا کنید به ارزوم که پزشک شدنه برسم..😊😊توجه توجه کاربری دست دونفره...وچقد خوبه که از دردودلای هم باخبریم😂الناز وایناز(میشه برای براورده شدن ارزومون صلوات بفرستید)

نامرئیه 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻