2777
2789
عنوان

اهل کجا هستید ؟؟

569 بازدید | 23 پست

بگید کجایی هستید و خصوصیات اخلاقی خوب و بد قومی و محلیتون رو بگید ؟؟؟ 

من اصالتا لر هستم بزرگ شده قم و ۵ سالی هست شهرستان تهران زندگی میکنم .

جدیدا با تهرانیا.اونایی که اصالتا تهرانی هستن برخورد داشتم حس کردم روابط اجتماعی اکثرشون بالاست و یکمی خونگرم هستن .

ولی من اصلا خونگرم نیستم .

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

لر مگه میشه خونگرم نباشه🙁🙁🙁

تو عید قربان،توسط شوهرم قربانی شدم...تو شوک هستم انگار خوابم و منتظرم بیدار شم ولی میدونم که خواب نبود 😔💔از خدا میخوام کمکم کنه بتونم تحمل کنم این اتفاق شوم و کثیف رو بماند به یادگاری1402/4/8

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ترک مراغه ام   ده ساله ساکن سردشت ام یه شهر کردنشین♥️

خصوصیات اخلاقی بد و خوب ترکای مراغه رو بگو

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
لر مگه میشه خونگرم نباشه🙁🙁🙁

اره .من اصلا اصلا اصلا خونگرم نیستم .مادرم لر نیس ولی اوناهم خونگرمن 

منم اصالتا کوردم و اصفهان بزرگ شدم و دوباره به شهر خودم برگشتم خیلی خون گرم مهمون نواز هستیم غیرتی هستیم ومهربونیم البته نظرات که شنیدم و تعریف کردن ولی اینکه ایرانی باشی قشنگه🥺😘

خصوصیات اخلاقی بد و خوب ترکای مراغه رو بگو

باور میکنی خوشم نمیاد از شهرمون   یه بدیشون اینه که بالای ۹۰ درصد اقایون اونجا معتادن   حتی دوس ندارم سالی یبارم برم شهرمون   مامان بابام فوت شدن هیچ‌ ذوقی ندارم

آقامون میگه: من ژلوفنشم🥺😍🙈
منم اصالتا کوردم و اصفهان بزرگ شدم و دوباره به شهر خودم برگشتم خیلی خون گرم مهمون نواز هستیم غیرتی ه ...

اصفهانی ها چ طورن؟

اره .من اصلا اصلا اصلا خونگرم نیستم .مادرم لر نیس ولی اوناهم خونگرمن 

منم لرم ولی خیلی خونگرمم 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️