من مدت سه چهارساله دنبال کار میگردم.این مدتو دوسالشو تویه کارگاه مشغول بودم اونم بعد چندماه دوندگی پیداکردم.بعدش دوباره دنبال کار گشتم اما هرجا میرم یه مشکلی پیش میاد.رئیسام معمولا آدمای دروغگویین روز اول یه حقوق بهت میگن بعد میزنن زیرش.روز اول میگن مرخصی داری هفته ای یه روز یه ماه بعد میگه من همجین چیزی نگفتم از حقوقم مرخصیامو کم میکنه.این موضوعا منو خیلی عصبانی میگنه و گارو ول میکنم.یه فست فودی رفتم همینکارو باهام کرد.تویه کارگاه کار میکردم مرتیکه به دروغ ازم کار مردونه میکشید و بعد فهمید حقوقمو ازهمه کمتر میده.بعد رفتم یه کارگاه هرروز یه حقوق میگفت روز بعد دوباره کمش میکردم دیگه خفم کرده بود از بس دروغ میگفت.یه مغازه ی دیگا هم همینکارو باهام کرد.لین آخریه هم فروشندگی میکنم رئیسم روز اول گفته انقد حقوقته مول اسنپتم میدم.حالا وقت حساب کتاب مث س.گ میزنه زیرش میگه اسنپ درکار نیست حقوقمم کم کرده.بقیه بهم میگن تو چرا باهیشکی نمیسازی و یه جا نمیمونی. ولی وقتی انقد راحت بهم دروغ میگن اصلا نمیتونم تحملشون کنم.چرا مردم انقد دروغگوان؟چرا واقعا
بدبخت مردا که مجبورن تحمل کنن ولی خب خانومایی که خیلی احتیاج ندارن کارو ول میکنن
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
یعنی باید اینکه همینجوری دروغ میگه رو به روی خودم نیارم
خیلیا احتیاج دارنو مجبورن بمونن
ولی شما اگه احتیاج نداری مجبور نیستی
پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit