2777
2789
عنوان

بن مژه

628 بازدید | 7 پست

سلام دویتان من بن مژه زدم گوشه ی  چشم راستم بالاش مثل کبودی شده اما نمیدونم کبودیه یا اینکه اشکال آرایشگره و رنگ رفته توی پوستم 

دارم دیوونه میشم کسی هم کمکم کنه کسی بوده بن مزه زده باشه و روی پلکش در حد یه نقطه حالت کبودی شده باشه ؟؟

نکنه برای همیشه بمونه 😔😔😔😔چطور بفهمم کبودیه یا رنگه؟ 

حتی اگه رنگ باشه ترمیم میشه نگران نباش

الان با ارایشگرم صحبت کردم میگه رنگ رفته زیر پوستت یک ماه باید صبر کنی تا ریمو کنم اینم شانس منه بدبخته بعد یک سال اومد بن مژه انجام دادم چشمم اینجوری شد 

خیر سرم میخواستم کسی نفهمه چکاری انجام دادم 

کسی میدونه ریمو چطوریه درد داره؟ چجوری انجام میشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان با ارایشگرم صحبت کردم میگه رنگ رفته زیر پوستت یک ماه باید صبر کنی تا ریمو کنم اینم شانس منه بدب ...

یه تاتو رنگ پوستت میزنه روی همین قسمتها که اضافی رنگ گرفته.

فعلا با سایه و...بپوشون روشو اگه حساسی.

بهش زنگ بزن زودتر برو،فکر نکنم مشکلی باشه

یه تاتو رنگ پوستت میزنه روی همین قسمتها که اضافی رنگ گرفته. فعلا با سایه و...بپوشون روشو اگه حساسی. ...

گفت ریمو زخم میکنه پلک رو باید چند روز مواطبت کنی خوب بشه و گفت یک ماه باید صبر کنی

سلام.از شما خوب شد

از من ورم کرد بعد دو روز ورزش خوابید

والان بعد چهار روز یکی از چشمهام ورم کرده

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

والا منم رفتم خط چشم زدم همزمان بن مژه هم برام زد با اینکه مدرک هم نداش ولی خوب کار کرد خداروشکر مشکلی پیش نیومد .اون نقطه کبودی هم رنگه خودش میره اگ نرف ریمو میکنن یکم درد داره