من۸ روزه یا ۹ روزه زایمان کردم خونریزی نداشتم یعنی خیلی کم بود الان یهو درحدی ک از نوار رد شد و کثیفی ب بار اورد😫 خون ازم اومد چشام سیاهی رفت طبیعیه؟؟؟؟
اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بیمارستانی که زایمان کردین بخش بلوک زایمان تماس بگیرید و سوال تون رو بپرسید و یا مراجعه کنید وکپسول های اسید فولیک فک کنم باید بخورین همونایی که دندون میکشین میدن البته حتما دکترتون سر بزنید خدای نخواسته عفونت و یا پارگی بخیه نباشه
اره هرچی بیاد بهتره ولی میگین نبوده و اومده و اینکه هرچی بیاد کثیفی ها میاد بیرون ولی شما زیادی گرمی نخور ازون ورم سردی نخور سعی کنید مراعات کنید غذاتون رو