2777
2789
عنوان

یه لحظه کمکککککک☹

179 بازدید | 12 پست

من۸ روزه یا ۹ روزه زایمان کردم خونریزی نداشتم یعنی خیلی کم بود  الان یهو درحدی ک از نوار رد شد و کثیفی ب بار اورد😫 خون ازم اومد چشام سیاهی رفت  طبیعیه؟؟؟؟  

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بقایا داری احتمالا داره دفع میشه 

دیگه تا ۴۰ روز اینطوریه 

دو سه روز ممکنه لک باشه بعد یه دفعه خونریزی 

فردام ده روزت تکمیله غسل نِفاس یادت نره 

اگه مسلمان هستید عزیز 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بیمارستانی که زایمان کردین بخش بلوک زایمان تماس بگیرید و سوال تون رو بپرسید و یا مراجعه کنید وکپسول های اسید فولیک فک کنم باید بخورین همونایی که دندون میکشین میدن البته حتما دکترتون سر بزنید خدای نخواسته عفونت  و یا پارگی بخیه نباشه

اره منن دقیقا از روز هشتم شروع شد دوباره قطع شد هیفده شروع شد

🤣😵 مال تو مسخره بازیش گرفته بوده

اره هرچی بیاد بهتره ولی میگین نبوده و اومده و اینکه هرچی بیاد کثیفی ها میاد بیرون ولی شما زیادی گرمی نخور ازون ورم سردی نخور  سعی کنید مراعات کنید غذاتون رو

عزیزم بقایا داری احتمالا داره دفع میشه  دیگه تا ۴۰ روز اینطوریه  دو سه روز ممکنه لک باشه ...

بچه اولم اینطوری نبودم ترسیدم نکنه خون ریزی کنم بمیرم🤣🤧 باشه چشم حتما میرم مامانمم از صبح تاکید داشت 

اره هرچی بیاد بهتره ولی میگین نبوده و اومده و اینکه هرچی بیاد کثیفی ها میاد بیرون ولی شما زیادی گرمی ...

باشه مرسی 🥰🤝