2777
2789
عنوان

بارداریم؟؟؟ 📿🥺📿

112 بازدید | 11 پست

میشه برای سریع باردار شدنم و صاحب فرزند سالم و صالح شدنم صلوات بفرستید.. اقدامم و ی هفته دیگه موعدمه 🌱🥺لطف میکنید... 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=273975258]ایشالا ک بزودی مادر بشی گلم🤲[/QUOTEمرسی عزیزدلم. 🥺دعا کن این ماه مثبت شه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یک سوال داشتم بی بی چک زدن در زمان عصر آیا امکان خطا داره؟با ۱۰ روز عقب افتادن پریود

نه اگه ده روز عقب افتاده باشه ازمایش دقیق تره شاید لقاح دیر تشکیل شده باشه

[QUOTE=273975258]ایشالا ک بزودی مادر بشی گلم🤲[/QUOTEمرسی عزیزدلم. 🥺دعا کن این ماه مثبت شه

چشم دعامیکنم ایشالا ایشالا😘😘😘

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

نه اگه ده روز عقب افتاده باشه ازمایش دقیق تره شاید لقاح دیر تشکیل شده باشه

بنظرتون الان بی بی چک بزنم درسته حدود ۱۴ روز گذشته!نمیدونم چرا پریود نمیشم متفورمین میخورم و پلی کیستیک هستم البته!یکم لکه داشتم و درد تخمدان اما پریودی نمیاد

بنظرتون الان بی بی چک بزنم درسته حدود ۱۴ روز گذشته!نمیدونم چرا پریود نمیشم متفورمین میخورم و پلی کیس ...

میخای ازمایش بده اگ اقدام بودی خیالت راحت شه

میشه دعا کنی منم زودتر مادر شم 😓

انشالله هر چه سریعتر هردومون مادر میشیم🥺