2777
2789
عنوان

چرا ما آسیای ها زشتیم 😂

833 بازدید | 61 پست

اومدم دبی مسافرت... واقعا این عادلانه نیست از همه کشوری اینجا هست یعنی خوشگل ترین آسیایی ها از عرب و هندی و فیلیپینیو ایرانی.. .به زور در حد معمولیای اروپایی ها و روسا  هستن حالا نیاین اینجا منو قورت بدین می دونم نی نی سایتیا الهه زیبایی هستن همه... چیزیی که اینجا جلوی چشمم هستو دارم میگم 

مخصوصا روسا واقعا قلبم بدرد میاد می بینمشون😂

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

قربون شکلت با کی مقایسه میکنی؟ روس ها به زیبایی معروفن

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خدا بپرسی بهتره

همیشه یادت باشه پشت هر تاپیک یک انسان نشسته. یه زمانی از چیزی خوشت نمیاد با تاپیکی حال نمیکنی و... . بهترین کاری که میتونی بکنی رد شی و بهش فکر نکنی. اگر میخای انتقاد کنی باید این کارو درست انجام بدی. این که راحت به حال طرف گند بزنی نشونه ی قدرت تو نیست و ضعف تورو میرسونه. اگرم به نظرت دغدغه ی کسی مسخره س بهترین کاری که میتونی در حقش بکنی اینه که این جمله رو واسش ننویسی و نظرتو واسه خودت نگه داری شاید این دغدغه واسه اون فرد در اون لحظه بولد باشه ولی تو  با این جمله بیشتر آزارش میدی😑خلاصه نمک نپاشیم به زخم هم دیگه...
قربون شکلت با کی مقایسه میکنی؟ روس ها به زیبایی معروفن

خیلی قشنگن لعنتیا 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
هندیا از ما بهترن؟😐

نه بخون دوباره

شاید ماهم ب چشم اروپایی ها زیبا بیاییم😐😐😂😂😂

ستاد دلداری دادن

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
فهمیدیم رفتی دبی من نمیگما نی نی سایتیا میگن😁😁

خب مگه خنگن نفهمن گفتم دیگه😂💔