یاودود مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 عنوان همش جیش جیش جیش🤯🤯 860 بازدید | 13 پست چ خبره چقدر برم دشویی اونم فرنگی اونم تو هوای سرد اونم تو حیاط 😬😬 خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین... 1401/11/23 | 00:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاودود مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 اونم تو حیاط دورررر خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
اهههههههههههههههههه4 عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 504 واومنم تنهاچیزی که تودنیاخوشبختی عزت سربلندی وپایداری میاره تنهاوتنهاهمون چرک کف دست ینی پوله پس بیخودی نگیدپول خوشبختی نمیاره 😏اگ پولدارباشی ارزش ومقامت این دنیاودنیای دیگه هم متفاوته🖤اگه دیدی جوابتوندادم حتمابدون از بن وریشه برام بی ارزشی🤬کسایی که زیادپیله میکنن مث سوسکی میمونن که خودشونوبابدترین شرایط ممکن وفق میدن 😂ازخاصیتشونه بخصوص اوناکه همش غلط املایی میگیرن هیچ.... چیزی نمونده بخورن گیرکلماتن💦برومختوبشورتامخ دیگرانو😴
یاودود مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 من خونه قبلی مو میخوام میخوام راحت لنگامو وا کنم خراب کاری کنم سر تولت چیه دشویی فرنگی یخ زدم وقتی میشینی خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
رونیا۹۲ عضویت: 1398/01/22 تعداد پست: 25985 من خونه قبلی مو میخوام میخوام راحت لنگامو وا کنم خراب کاری کنم سر تولت چیه دشویی فرنگی ... همیشه همینطور میشی؟یا فقط شب؟ ای قطره های باران آیا شما خبر نداری زان بی نشان نشانه 🌺یا مهدی برای کشورم و امنیتش دعا کنید که در خطر دشمن های بی رحم نباشه 🌺یا حیدر
یاودود مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 همیشه همینطور میشی؟ یا فقط شب؟ چند روزه🥵🥵 خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
یاودود مدیر استارتر عضویت: 1399/02/12 تعداد پست: 7434 فرنگی عالییییییییه تو حیاط باشهwcوقتی میشینی یخ نمیکنی خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
مردکوهی عضویت: 1403/07/01 تعداد پست: 3 ای بابامن که علی زارع زاوه مهریزی هستم و مرد کوهیم نیز همیم مشکلات را دارمشما که چیزی نیستی