2777
2789
عنوان

کسی اینجا حقوق خونده ؟

610 بازدید | 34 پست

توی دوره کارشناسی چقدر مطالعه داشتین .

وکالت قبول شدین ؟

خودتون یا دوست هاتون آیا المپیاد حقوق شرکت کرده .

از تجربیاتش بگین

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

من

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرکت نکردم

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
من

آزمون کارشناسی ارشدش سخته مثلا رتبه های برتر برای المپیاد اگه از ترم دو بخوام شروع کنم می رسم تا۵ برای کارشناسی ارشد

تا اطلاع ثانوی تاپیک نمی زنم   من حق دارم تاپیک هامو پاک کنم . تاپیک های تکراری و اون هایی که حتی یک نظر بدرد بخور داخلش نیست چرا نمیشه حذفشون کرد ؟؟؟؟؟ من دیگه تاپیک نمی زنم چون دلم می خواد درباره کتاب هایی که خوندم و تجربه هایی که داشتم درباره رشته تخصصی خودم تاپیک بزنم و این موضوع ها به نظرم اونقدر مفید و با ارزش هستن که دلم نمی خواد کنار عنوان هایی مثل دلبندی و قیمه و .......باشن

آزمون کارشناسی ارشدش سخته مثلا رتبه های برتر برای المپیاد اگه از ترم دو بخوام شروع کنم می رسم تا۵ بر ...

چجوری حقوق خوندین؟ دولتی یا ازاد پیام نور.؟

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️

من دوست دارم المپیاد حقوق بدم اما هیچ اطلاعاتی ندارم ازش نمی دونم کی رو پیدا کنم این راه و رفته باشه

چجوری حقوق خوندین؟ دولتی یا ازاد پیام نور.؟

غیر انتفاعی ترم دو هستم

من

ببخشید میشه درباره ی شغل شما ازتون چند تاسوال بپرسم 

من دوست دارم حقوق بخونم ولی خانواده ام میگن نرو سمتش خانما توش موفق نمیشن ، سخته ، از کجا معلوم شما وکیل بشی کارت بگیره یا نه ، کسی سراغ شما بیاد یا نه ، به نظرتون من اگه دانشگاه دولتی درس بخونم ، ازمون کانون وکلا هم قبول بشم می تونم وکیل خوبی بشم ؟ کسی سمتم میاد ؟ 

اگه دوست دارین سوالم را جواب بدید 

من توی کلاس همه چیز و یادمبگرفتم انقد خمب کوش میدادم که استادها ذوق میکردن معدلم همیشه بالای هفذه بود درس گوش میدادم و کبومدم خونه دوره میکردم یک ساعت تا یک ساعت و نیم و می‌رفت توی دوره هفتگی و ماهانه بعدم واسه امتخانات اصلا اذیت نمی‌شدم اونم فقط دوره میکردم و تمام ...کارشناسی ارشد قبول شدم حقوق خصوصی اما نرفتم و ازدواج کردم الآنم یه دختر گل دارم مادر آرزو داشت وکیل بشم اما قسمت نشد.....

غیر انتفاعی ترم دو هستم

ببخشید سوال میپرسم.بنظرتون حقوق ایندش خوبه؟میشه مثلا بجای دفتر وکالت بریم تو دادگستری کار کنیم؟

کاربری دست ۳نفره.اگه میپرسی چرا باید بگم دلیلش به خودمون مربوط میشه❤️
ببخشید میشه درباره ی شغل شما ازتون چند تاسوال بپرسم  من دوست دارم حقوق بخونم ولی خانواده ام می ...

رشته سختیه قطعا و باید علاوه بر درسا فن بیان و قدرت تحلیل مسائل داشته باشی اگر علاقه داری چرا که نه موفق میشی