2789
عنوان

❌کار عموم❌😖

493 بازدید | 26 پست

سلام عزیزای دل .وقت تون بخیر

از دیشب تا الان به قدری عصابم خورده و داغون شدم که چی بگم!!!

دیشب رفتم خونه عموم.

(عموم یه پسر و دختر دوقلو داره که کلاس اول هستن)

بعد که رفتیم خونشون دیدم دخترش تو خونه نیست.به زن عموم گفتم رها کو؟ خندید و گفت تو حیاط( دیشب هوا به شدت سرد بود)

بعد گفتم وااااا!یعنی چی تو حیاط؟

گفت عموت ازشون املا گرفته مهرداد املاشو درست نوشته بوده ولی رها خیلی غلط املایی داشته و عموتم کتکش زده و فرستادش تو حیاط(یعنی تنبیه ش کرده)

بخدا اولین بار بود که انقد دلم واسه یه بچه انقد سوخت

آخه اون هنوز بچه اس!!! چرا مثل یه آدم بزرگ باهاش رفتار میکنن؟؟!!

به نظرتون کار عموم و زن عموم چطور بوده؟

شما بودید چیکار میکردید؟

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂

واااا 

جفتشون دیوونن و صلاحیت ندارن 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ پدر مادر بی فکر و سنگدلی!!!

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀