2777
2789
عنوان

فردا روز اول دانشگاهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 6050 بازدید | 136 پست
دارم ولی اکانت ندارم فقط ویدیو هارو نگاه میکنم 

عزیزم میشه تو خصوصی رتبتو بگی؟

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ممکن هست برات اتفاق بیفته عاشق شی میشه یعنی ولی من تجربه کردم اصلا خط بکش روش چون اول دانشگاهه ...

اره شنیدم روابط دانشگاهی معمولا به رسوایی و سوژه شدن ختم میشه و منم مدت زمان زیادی داخل دانشگاه هستم و نمیخوام اصلا همچین انفاقی برام بیفته از همون اول نمیخوام با پسرا خیلی برخورد داشته باشم مگر به ضرورت 

گروه هم فقط درسی و  بس 

تاریک ترین لحظه شب هنگام سپیده دم هست ✨⭐️دانشجو پزشکی ورودی ۴۰۱🩺❣️
نه رشته های علوم پزشکی کلا شبانه نداره عزیزم  متشکرم به همچنین ایشالله قسمت شما😻😻

از ما گذشت ما دیگه دبیر شدیم با چندرغاز معلمی سر میکنیم در تلاشم پسرمو دکتر کنم عروس دکتر گیر بیارم نوه هامو دکترکنم همین  

از ما گذشت ما دیگه دبیر شدیم با چندرغاز معلمی سر میکنیم در تلاشم پسرمو دکتر کنم عروس دکتر گیر بیارم ...

منم پزشکی نمی اوردم قطعا انتخاب بعدیم دبیری بود شغل فوق العاده ای 😻😻 

ایشالله با تلاش و پشتکار امکان پذیره

مابقی هم اگه خدا بخواد چرا که نه😂❤️ 

خب رشتت خوبه ان شالله با یک متخصص خوش اخلاق ازدواج کنی البته ادم باشه نه از دکترهای اهل خیانت

ایشالله ❤️😂😻

اره شنیدم روابط دانشگاهی معمولا به رسوایی و سوژه شدن ختم میشه و منم مدت زمان زیادی داخل دانشگاه ...

مخصوصا خوش قیافه هم باشی دیگه دس از سرت بر نمیدارن

که به دستت بیارن به هم دیگه پز بدن

من روز اول با داداشم رفتم ولی کسی نخندید 💔😂😔

منم با داداشم رفتم چون اونم دانشجو بود دانشگاه رو بلد بود .منو برد جلوی کلاسم خدافظی کردیم رفت😂❤️بعدش دیگه یاد گرفتم

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
از ما گذشت ما دیگه دبیر شدیم با چندرغاز معلمی سر میکنیم در تلاشم پسرمو دکتر کنم عروس دکتر گیر بیارم ...

دیگه زمان پسرت احتمالا پزشکی در ایران اشباع میشه مثل رشته مهندسی که یه زمان بورس بود ولی اشباع شد

تا داخل کلاس می خوای با مادرت بری یا مثلا مثل زمان مدرسه که والدین بچه رو می رسونن،مامان تون تا جلوی در دانشگاه میاد؟!  

(اگه تا داخل کلاس می خوای همراهت بیاد که به نظرم این کار رو نکن.اگر هم خواستی با مادرت تو کلاس بری بزار یکمی‌از ترم بگذره مثلا آخرای ترم باهاش یه جلسه برو.) ولی اگه می خوای تا جلوی دانشگاه ات همراه ات بیاد که آره حتما حداقل یه ماه باهات بیاد اگه می تونه.

با پسرا هم اینطوری نباشه که بری تو صورت تک تک شون بگی سلام.  نهایتا وارد کلاس شدی یکم بلند بگو سلام.(یه طوری که انگار منظورت به همه است.)

گلم دانشگاه و رشته من حتما کنکور باید بدی  اما رشته های بدون‌کنکور اگه مدنظرته سری به دانشگاه ...

نه کنکوردادم قبول شدم انتخاب رشته هم کردم ولی بعدازثبت نام دانشگاه امکانش نبود ادامه بدم .اگه شرایط ورود به آزمون استخدامی آموزش پروشو میدونین بهم بگین

ایشالله ❤️😂😻

سلام عزیزم من تو تاپیکت ک پاک شده

پرسیده بودم توصیه ات به ترم قبلیای خودت ترم اولیا و دومیا واسه دوستیاشون با پسرا و دخترا چیه تا چه حدودی باشن و اکیپ و...؟

و توصیت راجب درس خوندنشون اینا چطور باشه خوبه(جوابتو نتونستم بخونم چون تاپیک حذف شده بود) مرسیی

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید