2777
2789
عنوان

بعد دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 120 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ازدواج نمیکنین چندسالتونه؟

من۲۰اون۲۴..خانواده ها قبول نمیکنن..شما چن سالتونه

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

🤣🤣🤣😐حالا اهل ارایشم نیستم باید با کرم کاورش کنم اونم میدونم گند میزنم 🥺🥺رز ابی میگیرم براش

ی آرایش ملیح و ساده کن

اگه دوس داره اره قشنگ هم هستش

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
عاهان سنت برا ازدواج کمه مام مشکل سنمونه خونواده میگن بچه اعین جفتمون ۲۱

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

میخام نهار برم خونشون مامانش نهار دعوتم کرده بعد نهار بریم بیرون عاره ببین مثلن من تولد رو خاستم بگ ...

عوووو پ خوبهه😍😍
چی میپوشی...عاقا من چرا بجای تو استرس دارم🤣🤣
اگ باز کسی نبینتتون😂
اینجور ک میگی انگاری همه خبر دارن

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
عوووو پ خوبهه😍😍 چی میپوشی...عاقا من چرا بجای تو استرس دارم🤣🤣 اگ باز کسی نبینتتون😂 اینجور ک م ...

🤣🤣🤣🤣😐کل شهر خبر دارننن بخدا زنداییام میپرسن نرفتی فلانیو ببینی

احتمالن اگه برف بیاد پوتینو ی شکت

اگه هوا خوب باشع ی کت مشکی با شلوار راسته کوتاه با ی ونس سفید

بلد نیسم🤣🙁تاحالا ارایش نکردممم اعیییی من استرس دارم از سر شب ۵۰بار رفتم دشورییی

کاری نداره یکم ارایش کن مرتب تر ب چشم بیایی
چند سالته؟
حق داری بخدا من الان استرس دارم ...حواست باشه اونجا سوتی ندی🤣🤣 

کاری نداره یکم ارایش کن مرتب تر ب چشم بیایی چند سالته؟ حق داری بخدا من الان استرس دارم ...حواست باشه ...

۲۱ سالمه

چیا بزنم؟؟

ی کرم پودرو ریملو رژ؟؟ بیشترلزین بلد نیسم

وای وای فک کن من الان از رلمم خجالت میکشم چ برسه ب مامانش🥺🥺

🤣🤣🤣🤣😐کل شهر خبر دارننن بخدا زنداییام میپرسن نرفتی فلانیو ببینی احتمالن اگه برف بیاد پوتینو ...

عجب🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فقط داداشته نمیدونه ک اونم حتما میدونه خودشوو زده اون راه چون دایای منم اینجوری بودن الان ک نامزد کرده میگه من میدونستم ولی ب روت نمیاوردم😂😂

عالیههه
مگ نمیری خونشون؟

عجب🤣🤣🤣🤣🤣🤣 فقط داداشته نمیدونه ک اونم حتما میدونه خودشوو زده اون راه چون دایای منم اینجوری بودن ...

خو بعد نهار میریم بیرون یکم مرتب باشم خا

🤣🤣🤣داداشم قهره بام نمیحرفه کلن

دارم ب بهونه کارای دانشگاه میرم مثلن🤣🤣🤣😐😐😐

۲۱ سالمه چیا بزنم؟؟ ی کرم پودرو ریملو رژ؟؟ بیشترلزین بلد نیسم وای وای فک کن من الان از رلمم خج ...

یه کرم پودر مناسب پوستت بزن
یکم سایه ی رنگ مات  ریمل
اگ پوستت جوش زده یا جای جوش زیاد داری رژ گونه نزن
ی رژ هم ک بهت بیاد بزن