2777
2789
عنوان

بعد دوسال

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 120 پست
محدود ک نه اونجوری یجوری دورمون کردن چجوری بگم اقا پسره یجورایی اشناس و خونوادم یجورایی کنترلم میکرد ...

یعنی تو کوچه خیابون در دانشگاه مدرسه بازار تو پارک با دوستات هیچ جا نمیتونستی ببینیش؟؟یا نمیخواستی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته تنها منظورمه وگرنه دیدمش با اقوام مثلن ۶ماه پیش با دوستا و شوهرخواهرمو اینا تولد گرفتم براش

من فک کردم تاحلا ندیدیش تازه بعد دوسال میخوای ببینیش

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
یعنی تو کوچه خیابون در دانشگاه مدرسه بازار تو پارک با دوستات هیچ جا نمیتونستی ببینیش؟؟یا نمیخواستی؟؟

واعیی نهه تنهایی منظورمه وگرنه با جمع رفتیم بیرون

بازار دیدمش

کوچه بغلیمونه ولی همه اینا با رعایت

مثلن نشده بغلش کنم دوسال

یا بوسش کنم🥲

چ حسی داشتی؟؟

استرس زیااااادددد.چون نمیشد همچ ببینیم شرایطمون جور نمیشد...ولی تو این یه سال .۳بار همو دیدیم...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

استرس زیااااادددد.چون نمیشد همچ ببینیم شرایطمون جور نمیشد...ولی تو این یه سال .۳بار همو دیدیم...

واعییی منم الان استرس دارم میگم نکنه باز داداشم بفهمه محدودم کنه

واعییی ولی ذوقشم دارم

کاش بشع تند تند همو ببینین خا

🤣🤣😐کوچه بغلیمونه ولی خوب نشده تنها ببینمش🥲فردا بعد دوسال قراره بشع دعا کن مشکلی پیش نیاد

برو بباب من گفتم الان ی 1000کیلومتر از هم دورید🤣🤣
خوبه پایدار باشید قشنگم
فردا تعریف کن چیشد تگمم کن😁💋 

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات بفرستی برا حاجت رواییم؟🥺...(کاربری سوم😒💔)
واعییی منم الان استرس دارم میگم نکنه باز داداشم بفهمه محدودم کنه واعییی ولی ذوقشم دارم کاش بشع تند ...

وای منم...فاصلمون ۵۰۰متر نیس...تو عروسیا و اینا همو میدیدم چلی نمیشد تنهایی...

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

اخرین بار ۱.تیر دیدمش دیع ندیدمش حتا ویدیوکال🥲🥲چون نبود ایران بعدشم خدمت 

خب خیلیههه

برو بباب من گفتم الان ی 1000کیلومتر از هم دورید🤣🤣 خوبه پایدار باشید قشنگم فردا تعریف کن چیشد تگمم ...

🤣🤣ناموصن دور بود راحت بودم میرفتم شهرش ازاد میدیدمش تو شهرمون نهصدتا بادیگارد دارم فردا به بهونه میخام تنها بزنم بیرون داداشم هیگیر میده

مرسی نفس

چشم حتمنی ششب میام میگم چیشد🥲🥺💋

من از سال ۹۴باهاشم

🤣🤣ناموصن دور بود راحت بودم میرفتم شهرش ازاد میدیدمش تو شهرمون نهصدتا بادیگارد دارم فردا به بهونه م ...

بیا همینجا بگو...لایکمون هم کن