2777
2789
عنوان

دو ماه اقدامم

232 بازدید | 26 پست

سلام من دوماه اقدامم ولی نشده هر بار دو روزتر از موعدم پریود میشم لازمه خودم و همسرم برم آزمایش ؟ میدونم تا یک سال طبیعیه ولی خب لازمه برم فکرم مشغوله یکم از خودتون بگین بعد چند وقت اقدام باردار شدین من پنج ماه خونه خودمم تقریبا یک سال و نیمم توعقد بودم و متولد 81 هستم

هم سنت کمه هم خیلی وقت نیس عروسی کردی هم مدت اقدامت خیلی نیس که نگران باشی عجلت چیه تو؟؟؟؟

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عجله نکن ...سنی نداری عجله ات بابت چیه؟؟تا یک سال طبیعی که باردار نشی ..توی این فاصله هم بگرد توی نت خودت و شوهرت رو تقویت کن ...

نظر شخصی خودم رو میگم چرا اینقدر برای بچه داری عجله میکنید ؟بزارید یه مدت زیر یک سقف لذت ببرید از با هم بودن ...بارداری جز خستگی و تغییر هورمون و استرس چیزی به همراه نداره ...

من ۹ماه اقدام بودم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم
چقدددد زود میخای بچه بیاریییی .منم ۸۱ ای ام ولی همیشه این استرس بچه دارن شدن رو دارم حتی ناخاسته

آخه میترسم اقدامم خیلی طول بکشه و یک ترم دیگه مونده درسم تموم بشه خیالم راحته

زوده حالا ممکنه چندماه طول بکشه، دوماه چیزی نیست تعداد دفعات اقدامت تواین دوماه زیاد بوده؟

ماه اول که نه فقط سه بار بدون جلو گیری بودش ولی ماه دوم تقریبا یک شب درمیون

بارداری اولتون ؟

بله

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم