2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی بگم بخندین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 79 پست
مرسی😂💚

خواهشش😂

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

😑های های های

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه ولی بدی هم داره گیر میده من دو تا دارم این یکی خیلیی غیرتیه😂

🤦🏻‍♀️سهم منو گرفتی دیگه خب چه خبره یه دونه کافی بود برات 😂

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂

خیلی دوس دارم یه داداش بزرگتر داشتم ولی جفتشون ازم کوچیکترن😫🦦 اصلا حس میکنم داداش بزرگ یه نعمته باهاش دعوا میکنی شوخی میکنی 😁 انشاءالله همیشه شاد باشی عزیزم من بجای تو ذوق کردم اون لحظه میگفتی عهههه حالا برا چی غیرتی میشی اینقد منو دوس داشتی و من نمیدونستم 🤣🤧 مطمعنم خودشو ب آبو آتیش میزد ن بابا و انکار میکرد 

اکانت دست یه نفره یه جا دیدی دو مدل حرف زدم بدون دروغ گفتم 🤧 
خیلی دوس دارم یه داداش بزرگتر داشتم ولی جفتشون ازم کوچیکترن😫🦦 اصلا حس میکنم داداش بزرگ یه نعمته با ...

با اون یکی داداشم خیلی شوخی میکنم ولی این حقیقتا یکم میترسم ازش😂ایده خوبی بود ولی😂💚✨

بنده ی خدا اشتباه کرده به داداشت گفته فکر کرده اول به داداشت بگه بهتره در ضمن داداشت هم آتیشش می‌خوابه چون فکر کرده باهم ارتباط داشتین و خاستگاری هم میاد وتو هم الان ناز میکنی حتما بله رو میگی

😂😂😂بیا هر کدوم خواستی مال تو😂✨

همین کوچیکه خوبه😂😂😂

گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂
باشه😂بیا ببرش😂✨ ولی کاش اونیکی و انتخاب میکردی😂😂😂😂

جررر نه همین خوبه 

ساعت چند بیام تحویل بگیرم 😂😂

هر وقت دوست داشتی😂😂😂  فقط خیلیم کوچیک نیستا ۲۷ سالشه 😂😑

میدونم 😂😂

ساعت 3مزاحمتون میشم 🤣