بچه ها من با داداشم میرم کلاس(ینی میرسونتم ) بعد اونروز برگشتنی گوشیش زنگ خورد دوست صمیمیش بود (خیلی خوب بودن با هم) بعد دوستش ک زنگ زد گوشی رو قطع کرد شروع کرد فحش دادنش مرتیکه خر فلان...😐 میگم داداش چی شده ؟ برگشته بهم تو ببند😐 مامانم چند بار پرسیده میگه مرتیکه برگشته تو روم میگه اگه اجازه بدی با خانواده بیایم خدمتتون اینم دعوا گرفته😂😂😂 حالا دوستشم دو بار بیشتر منو ندیده از این خندم میگیره 😂😂😂😂 داداشمم دادگاه برگزار کرده بود امروز تو خونه هوار میکشید نیلوفر بیا ببینم این عوضی تو رو کجا دیده منم خندم گرفته بود بیشتر عصبی شد😂😐 میگم آخه نیما من چ بدونم دیوونه شدی بیخیال شو چیزی نشده که برگشته میگه ینی چی چیزی نشده میام میزنم لهت میکنم مامانمم همینطوری وایستاده بود با تعجب و خنده نگاه میکرد😂 میگه مرتیکه .... خواهرم نداره برم بگیرمش عوضی 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂انقد خندیدم دلم درد میکرد نیما ام چپ چپ بهم نگاه میکرد میگف مامان این دخترتو جمع کن وگرنه یه بلایی سرش میارم😂😂😂😂😂😂 پیش مامانم بودم جرئت پیدا کرده بودم بخندم وگرنه مثل چی ازش میترسم😐☹️😂
یه صلوات مهمونم میکنی به عشقم برسم؟مرسی..👣 _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،، ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶♀️🚬
خوبه ولی بدی هم داره گیر میده من دو تا دارم این یکی خیلیی غیرتیه😂
🤦🏻♀️سهم منو گرفتی دیگه خب چه خبره یه دونه کافی بود برات 😂
گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂
بنده ی خدا اشتباه کرده به داداشت گفته فکر کرده اول به داداشت بگه بهتره در ضمن داداشت هم آتیشش میخوابه چون فکر کرده باهم ارتباط داشتین و خاستگاری هم میاد وتو هم الان ناز میکنی حتما بله رو میگی
گذشته رو بخشیدم.. همه رو آدما رفتارا بدی ها... میخام تو لحظه زندگی کنم... حس خوبی دارم باهام خوب رفتار میکنه دوسم داره... کاش حالت زندگیم عوض نشه همینطوری بمونه... خانوادم و دوست دارم اما اخلاقشنو نه... جیرانیش❤️🙂
باشه😂بیا ببرش😂✨ ولی کاش اونیکی و انتخاب میکردی😂😂😂😂
جررر نه همین خوبه
ساعت چند بیام تحویل بگیرم 😂😂
هر وقت دوست داشتی😂😂😂 فقط خیلیم کوچیک نیستا ۲۷ سالشه 😂😑
میدونم 😂😂
ساعت 3مزاحمتون میشم 🤣