2777
2789
عنوان

دلتنگی:)

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 24 پست
آدم الکی یکاری نمیکنه که کسیوکه دوست داره ازدست بده حتمآیه چیزی بوده که تواون شرایط این کاروکرده

شاید ابن یکاری کرده ا کجا مبدونی

بخواب آروم ای دل بی کس سرنوشت تو درده🙂🥀هوا بارون آســمون دل خون حتــی خونــه دل سردهـ..... 
اگه کاته که هیچ باید صبر کنی زمان بگذره و با مرور زمان حل میشه و حالت بهتر میشه  اما اگه فقط د ...

بهش گفتم دیگ تو منو نمیشناسی منم تورو نمیشناسم پیام نده :/

یجور گند زدم‌نمیتونم جمعش کنم

سر صحبتم‌نمیدونم چطوری باز کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا مطمئنی تو مقصر اصلی بودی این وسط و اون هیچ توهین و بی محلی بهت نکرده، خیلی ساده براش بفرست : ببخشید من کارم اشتباه بود.

همین!!! نبندیش به رگبار پیام. ببین واکنشش چیه. اگه قبول کرد و کوتاه اومد که هیچ، اگه مایل نبود برگرده التماس نکن که هرگز روی احترام و عشق واقعی رو باهاش نمیچشی. تبدیل به جاسوییچیش میشی که هروقت دلش خواست پرتت کنه دوباره ورت داره از رو زمین. 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

اگه واقعا مطمئنی تو مقصر اصلی بودی این وسط و اون هیچ توهین و بی محلی بهت نکرده، خیلی ساده براش بفرست ...

ن ببین اون یه کار به شدت افتضاح انجام داد ......

کسی ک کات کرد من بودم در صورتی که میشد حلش کرد 

وای مگه با دوست شما هم درارتباط بود؟اگه همچین بوده ارزشش نداره عزیزم وقتت وعمرت وجوونیت را حروم نکن ...

خیلی وقت بود کات کرده بودن اون شب کوفتی یهو پیام داد

ببین ماکه از بیرون داریم بدون اینکه احساسات جلوی منطقمون رو گرفته باشه داریم میگیم اگه موضوع خیانت و لاسیدن همزمان با بقیه مطرحه، ولش کن بذار بره!!! 

درست نمیشه، اینجور ادما وفا و عشقشون لنگ میزنه تا اخر عمر. حالا میل خودته. 

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

عزیزم وقتی کات کرده بودن چه لزومی داشت که اون دوباره پیام بده ....بازم بشین فکراتو کن ببین همچی آدمی ارزش ادامه دادن باهش را داره؟از کجا معلوم دوباره تکرا ر نشه