2789
عنوان

حضانت پسرم

719 بازدید | 29 پست

داستان زندگیم مفصله ولی سوالی که داریم اینه،من بعد از سه سال از زندگی شوهرم فوت شد و ی پسر دارم ،بعد از فوت شوهرم با برادرشوهرم عقد کردم و ی پسر هم از این شوهرم دارم،الان منو شوهرم بینمون شکر آبه و باهم سازش نداریم،اصلا اصلاا دوس ندارم طلاق بگیرم یا طلاقم بده می‌خوام زندگیمو بکنم ،سوالی که الان دارم اینه حضانت پسر اولم که بابا ندارع با من هست یا با پدر شوهرم ؟؟؟؟؟اگر وکیل اینجا هست میشه کمکم کنید ی دنیا ممنون 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با شما 

مگر اینکه خودتون نخوایید یا بنا به دلایل قانونی ازتون سلب حضانت بشه(مثلا بیماری روانی؛اعتیاد؛مشکل اخلاقی ....)

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

خب شوهر فعلیت که عموی بچته.ینی بچه برادرشو نمیخاد🙄🙄🙄🙄

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   
با شما  مگر اینکه خودتون نخوایید یا بنا به دلایل قانونی ازتون سلب حضانت بشه(مثلا بیماری روانی؛ ...

با دوتا وکیل هم ک صحبت کردم همینو بهم گفتن ،گفتن حضانت با خودت هست حتی اگر پدرشوهر هم بخواد بچه رو بگیره بهش نمیدن ،اینو یادم رفت توی سوالم اضافه کنم ببخشید شما وکیل هستید؟

سرپرست و قیم یکی هست و در هر صورت با مادره ولایت هست که از آن پدربزرگ بچه هست

ببخشید متوجه نشدم یعنی حضانت کاملا با من هست درسته؟

یک هفته اومدن بچمو بردن حالا میگن تا زمانی ک توی خونه پدرت باشی اجازه نمی‌دهیم بچه بیاد اونجا وقتی اومدی سرزندگیت میاریمش ،با اینکه بچم دوس داره پیش من باشه اما نمیزارن منم دوست دارم زندگیم درست بشه برم سر زندگیم،(الان خونه پدرمم)اگر زندگیم درست شد و آشتی کردیم باشوهرم ک هیچی اگر نه باید چیکار کنم ک بچمو بدن ؟؟؟؟من میدونم حضانت با کنه ولی ب اونا نگفتم با وکیل مشورت کردم و پدرشوهر و مادرشوهرم فک میکنن حضانت بچم با اوناست